Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy 16 éves meleg fiú vok,...

Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!

Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:

1) A szüleim nem tudják h meleg vok.

2) Utálják a melegeket, pláne apukám.

3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...

Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!

Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?

2012. máj. 25. 10:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
na mindegy csak hangosan gondolkozok :P
2012. máj. 25. 11:31
 42/67 anonim ***** válasza:
80%
Látod, tudsz te értelmesen is gondolkodni! Az tökéletes megoldás hogy azt próbálod megbeszélni a szüleiddel hogy néha-néha ott alhass! Ez nagyon jó ötlet! Egyébként tudják hogy meleg vagy? Vagy még azt is be kell nekik adagolni?
2012. máj. 25. 11:32
 43/67 A kérdező kommentje:
nem tudják, el kell nekik mondani :(
2012. máj. 25. 11:34
 44/67 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképpen azzal a szülőddel beszéld meg akivel jobban kijössz! Sok szerencsét, én nagyon szurkolok! :-)
2012. máj. 25. 11:37
 45/67 anonim ***** válasza:
93%
Sokkal könnyebben érsz célt, ha türelmes maradsz. Ne zúdítsd a szüleid nyakába, először is fel kell majd dolgozniuk. Aztán később szóba jöhet a költözés, de azzal is érdemes várnod, míg nagykorú leszel. Ne legyél türelmetlen.
2012. máj. 25. 12:10
 46/67 anonim ***** válasza:
93%

először is azt kéne tisztáznod a szüleiddel, hogy meleg vagy...

aztán azt, hogy barátod van...

de a költözést még felejtsd 2 évig legalább, hisz kiskorú vagy..

2012. máj. 25. 13:33
 47/67 anonim ***** válasza:
39%
Mi az hogy az apja kitagadja és elzavarja? Nem teheti, mert 18 éves koráig gondoskodnia KELL róla. Ellenkező esetben apuci / anyuci mehet börtönbe.
2012. máj. 25. 14:49
 48/67 anonim ***** válasza:
83%

Gondolj bele, akkor mi a helyzet, ha elköltözöl, 3 hónap múlva véget ér a nagy szerelem és nem lesz hol laknod.

A szüleidhez mész vissza és úgy életek egymás mellett? Az milyen már...

16 évesen nem kell neked sehova sem költözni, főleg nem 29 éves férfiakhoz.

Még ha nő lenne, az is gáz, de így meg aztán...

2012. máj. 25. 15:16
 49/67 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ráérsz még ezzel a pasival...

Én 16 éves voltam amikor elmondtam. Életem legnagyobb hibája volt, nagyon kiakadtak, megvertek stb. Mindent a fejemhez vágtak, pszichológushoz küldtek. Még most sem fogadták el. Úgy viselkednek mintha hetero lennék, tudomást sem vesznek az egészről, pedig ennek már 2-3 éve.

2012. máj. 25. 17:09
 50/67 anonim ***** válasza:
13%
Addig örülj amíg meg nem látlak az utcán!
2012. máj. 25. 19:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!