Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?
Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!
Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:
1) A szüleim nem tudják h meleg vok.
2) Utálják a melegeket, pláne apukám.
3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...
Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!
Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?
Az igaz szerelem kortalan, és mindent legyőz.
Nagyon fontos, hogy vállalnod kell a felelősséged a döntéseidért, bárhogyan is cselekszel (és nemcsak a szüleid előtt)! Sose felejtsd el, hogy a gyermekük vagy, és ha őszintén feléjük fordulsz a problémáiddal, akkor ők is biztosan támogatni fognak.
Még egy tanács: én is korán kikerültem a családi fészekből saját elhatározásomtól, de sosem bántam meg, mikor vége szakadt az akkori kapcsolatomnak, ugyanolyan szeretettel vártak haza a szüleim engem. Lényeg, hogy viselkedj felelősségteljesen, és tarts ki a döntéseid mellett, ha igazán akarod! (Bár én akkor már betöltöttem a 18-at)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!