Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy 16 éves meleg fiú vok,...

Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!

Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:

1) A szüleim nem tudják h meleg vok.

2) Utálják a melegeket, pláne apukám.

3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...

Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!

Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?

2012. máj. 25. 10:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 Ria6 ***** válasza:
95%
Figyelj csak ezeket a tipikus mondatokat hogy "amíg az én kenyeremet eszed" stb ezeket minden tinédzser megkapja. Ez mondjuk ugy egy normális reakció. Látod ahogy irsz a sok jó tanácsra abból nagyon látszik h nemtudod átlátni a két helyzetet és nagyon fiatal vagy még rettentően. És tanácsolom várj és ne ted tönre az életed
2012. máj. 25. 11:22
 32/67 A kérdező kommentje:
jó akk ha nem is elköltözni, de azt azért mindenképp szeretném h tudják a szüleim, és lehessek egy csomót nála, aludhassak ott gyakran, ilyesmi de nem tudom ezt hogy mondhatnám meg nekik :(
2012. máj. 25. 11:22
 33/67 A kérdező kommentje:
áh de nem én oda akarok költözni hozzá mert akkor állandóan azt hallgatnám itthon!!!
2012. máj. 25. 11:23
 34/67 A kérdező kommentje:
vagy már nem tudom :(
 35/67 Ria6 ***** válasza:
70%
8 hónapja? Az semmi és ahogy írsz rolla ez a tipikus rózsaszín köd a szerelmi mámor, aminek pár év mulva csak szép emlékként lessz nyoma.
 36/67 anonim válasza:
72%

Az igaz szerelem kortalan, és mindent legyőz.

Nagyon fontos, hogy vállalnod kell a felelősséged a döntéseidért, bárhogyan is cselekszel (és nemcsak a szüleid előtt)! Sose felejtsd el, hogy a gyermekük vagy, és ha őszintén feléjük fordulsz a problémáiddal, akkor ők is biztosan támogatni fognak.

Még egy tanács: én is korán kikerültem a családi fészekből saját elhatározásomtól, de sosem bántam meg, mikor vége szakadt az akkori kapcsolatomnak, ugyanolyan szeretettel vártak haza a szüleim engem. Lényeg, hogy viselkedj felelősségteljesen, és tarts ki a döntéseid mellett, ha igazán akarod! (Bár én akkor már betöltöttem a 18-at)

2012. máj. 25. 11:24
 37/67 anonim ***** válasza:
93%
1. Szerintem mondd el nekik hogy meleg vagy, de ne egyszerre mindent.. Először hadd dolgozzák fel hogy a kicsi fiúk meleg, aztán elmondhatod hogy van barátod is mikor már látod rajtuk hogy elfogadták hovatartozásod
2012. máj. 25. 11:28
 38/67 A kérdező kommentje:
de az olyan sok idő :(
2012. máj. 25. 11:30
 39/67 A kérdező kommentje:
ez olyan igazságtalanság h az embernek csak egyetlen egy másik ember kell, senki más, és pont azzal nem lehet együtt amennyit akar :(
2012. máj. 25. 11:31
 40/67 A kérdező kommentje:
mert közbeállnak pont a szülők... akiknek épp h segítenie kéne
2012. máj. 25. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!