Én egy 16 éves meleg fiú vok, és be kéne adni pár dolgot a szüleimnek, csak nem tudom hogy, tudnátok segíteni?
Légyszi aki csak szitkozódni tud, az menjen tovább, most nincs erre szükségem :( Meleg téma, szóltam előre!
Szal az a helyzet h oda szeretnék költözni a barátomhoz, mert nagyon szeretem és szeretnék vele együtt lenni csak:
1) A szüleim nem tudják h meleg vok.
2) Utálják a melegeket, pláne apukám.
3) Én 16 éves vok, a barátom meg 29...
Szal kb ennyi :( De én mindenképp ott szeretnék lakni vele mert elegem van a bujkálásból meg a titkozólásból és vele szeretnék élni! Csak ha jól tudom 16 évesen akár a rendőrséget is rám küldhetik, szal muszáj h bele menjenek ebbe csak gőzöm sincs hogy adhatnám be ezt nekik :( De 2 évet én nem bírok még várni!
Jól tudom ezt h az ő beleegyezésük nélkül nem költözhetek el? Sztetek hogy kéne ezt elmondanom nekik? Hogy ne legyen balhé, vagy ha lehet minél kisebb? Ti mit szólnátok ha ilyet mondana a fiatok, ha látjátok rajta h tényleg nagyon szeretné, megengednétek neki?
Ez nem arról szól, hogy meleg vagy-e.
A 16 éves gyerekem az életben nem engedném, hogy a pasijához/csajához költözzön. Sajnálom, de gyerek vagy még. Megsúgom, a nem meleg 16 éveseket sem engedik, hogy elköltözzenek.
"A 16 éves gyerekem az életben nem engedném, hogy a pasijához/csajához költözzön. Sajnálom, de gyerek vagy még. Megsúgom, a nem meleg 16 éveseket sem engedik, hogy elköltözzenek."
És miért nem???
Kérdező 13-as kommentjére:
AZÉRT mert még GYEREK vagy.
Kicsit nézz magadba, kik a szüleid? Ezt érdemlik tőled? 16 évig ki volt melletted egészségben, betegségben? Ki segített Neked, ha bajod volt? Ki állt melletted mindig???
Mert nem a 29 éves barátod...
Ha 18 éves fejjel is menni akarsz, nem tehetnek semmit a szüleid, de egyelőre még igenis GYEREK vagy 16 évesen, bármennyire is mondod azt, hogy nem vagy az. Végzettséged van? Kereseted van? Eltudod tartani magad? Még egy sz.r érettségid sincs...mit akarsz így kezdeni magaddal?
Hallgass a szüleidre egyelőre, még az is lehet, hogy ez most csak egy ilyen időszak és később nem így látod a dolgokat. 18 éves korodig pedig szerencsédre a szüleid döntenek, tetszik, nem tetszik....
Két lehetőség lehet.
Az egyik, hogy apád kitagad s akkor mész. Ez több szempontból se jó. 18. éves korodig fiatalkorú vgy s ők felelőssek érted, igen kerestethetnek rendőrrel. Én is ezt tenném ha a fiam eltűnne mint felelősségteljes szülő.
Másik negatívum, hogy még nincs érettségid, szakmád. Ha együtt éltek ki fog a tanulásra ösztönözni, esetleg továbbtanulást finanszírozni? Párodnak elég lenne kettőtök napi kiadását fedezni nemhogy főiskolát, egyetemet. Erre kérni se lehetne mégha akarnád se.
Másik, ha ti együtt éltek s ő tart el...akkor neked is kötelezettségeket kell válalnod majd mint a házimunka, takaírás, főzés míg nincs munkád. MÁrmost kinek kéne egy kamasz aki nem válalhat 8órában munkát (suli) s semmiez se ért? Sok a munkanélküli, van a munkáltatóknak választása bőven.
Most még nincsenek nagy bajok mivel x óra együttlét nem = a napi szintű együttéléssel amikor nem mindig vagy jókevű, bújos kedvű, lehetsz ideges, fáradsz, így ő is s ezt a másik bánja. Gond, hogy ő tart el, ha baj van felhánytorgatja (joggal), tényleg jó volna kuncsorogni egy közös mozi, vagy polóért amit ő sokall? nem igazán...
Vagy:
Beszélj édesanyáddal először ha ő empatikusabb mint apád vagy mással a környezetedben aki meghalgat s tudod bízhatsz benne.Már az, hogy kiöntöd a lelked valakinek s támogat erőt ad s időt, hogy átgondold a továbbiakat.
Tényleg ő életed párja? Általában ilyen korban értelmi, érzelmileg nagyobb a külömbség egy tini s már kiforrott személyiség közt, más kell neki az életben, mások a gondjai. Egyenrangúnak érzed kettőtöket? Melyikőtök ad többet melyikőtök kevesebbet a dologba?
Mert burítani a bilit lehet de nem mindegy kiért teszed.
Szóval ez a szökjünk el kettesben romantikus tini hülyeség. Rokonom is megcsinálta, aztán a rendőrök vitték haza felcsinálva. Te nyilván nem esel teherbe de attól még megverhetnek, belevihetnek rossz társasába, lezűlhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!