Hogy mutassam be a Finn párom, majd mondjam el a szüleimnek hogy kiköltözünk? Nagyon szeretem a barátom és tudom hogy nincsenek hátsó szándékai.
Feleségül vesz,vagy csak szeretőnek akar? Miért nem nősült meg eddig? Fél év alatt nem ismerhetted ki eléggé!
Anyukád helyében én sem örülnék ennek a kapcsolatnak!
Hát ha a 20 éves lányom egy 40 éves férfivel ismerkedne azon én is kiakadnék.
Szerintem gondold át, a jövőtöket is.
Fél éve ismersz egy 40 éves férfit és külföldre akartok összeköltözni??
Hát én is kiverném a balhét az biztos.
Ennyi idő alatt nem lehet valakit kiismerni.
Én annak sem örülnék ha csak itthon költöznétek össze.
Ez nagyon rövid idő, nagy a korkülönbség...áh...nem jó ez így sehogy sem.
Nem tudom ne haragudj, azt hiszem nem tudok tanácsot adni, de az is lehet, hogy inkább nem akarok...
Szerintem nem jó döntés az amit tervezel.
Vakon megbízol ebben a férfiban. Tempó pedig nagyon gyors. Még meg sem ismerték és már egyből kiköltöznél vele? legyen érett egy férfi de 20 évvel?
Nagyon bele akarsz csöppenni a nagy életbe...
Ha annyira elfoglalt,hogy nem fér bele a család,akkor Te mi leszel?
Nagyon gondold meg,mert rövidesen nagyon megbánhatod!
A legnagyobb szélhámosok udvariasak,rendesek,de együtt lakva akár verhetik is a nőjüket!
tehát te már jártál kinnt finnrszágban? és a szüleid semmit nem tudnak erről a kapcsolatról?
Én biztos kierném a dilit, hogy a lányom még be sem mutatta a hapsijátés már költözik is. ráadásul 20 évvel idősebb is.
Ne haragudj de ebből nem nagy jövő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!