Hogy mutassam be a Finn párom, majd mondjam el a szüleimnek hogy kiköltözünk? Nagyon szeretem a barátom és tudom hogy nincsenek hátsó szándékai.
Azt tudod,hogy majdnem gyerekfejjel mit akarsz! De azt nem,hogy ennek mi lehet a következménye!
Ha nem hallgatsz a józan érvekre,akkor mi a kérdés?
Megmondod a szüleidnek,elviseled,hogy balhéznak,és mégy a saját fejed után.
Kérdés,hogy majd visszajöhetsz-e a szüleidhez?
Belegondoltál már abba ha minden jól alakul is, hogy milyen jövőtök lesz.
Nincs ideje. Na akkor te otthon ülsz egész nap a gyerekkel egy nem ismert országban és meghalsz az unalomba, és a tehetetlenségbe.
20 év múlva mikkor te középkorú leszel, lesz egy nyugdíjas férjed.
Egy 20 éves, felnőtt embert, akinek szabad gondolkodása van és jogilag nem kell már a szüleire támaszkodni próbáltok lebeszélni egy párkapcsolatról? És valaki még a balhét is kiverné? 18 éves korában már megteheti az ember hogy kirepül a családi fészekből. És emiatt ne kelljen már a kérdezőnek magát kínosan éreznie, és pláne ne a szülei akarata befolyásolják őt.
Kérdező, ha szerintetek tényleg egymásnak vagytok teremtve, szeretitek egymást, és jól meg tudnátok élni, mindenképp menj. És nem kell itt "beadagolni", felvázolod a helyzetet és kész. Nem azt kell mondanod, hogy ki költözhetsz-e, hanem hogy kiköltözöl, és ezt vagy tudomásul veszik, vagy nem.
Ha nekem lesz majd lehetőségem, gond nélkül megyek külföldre, szeretnék én is világot látni, és valljuk be, egy valamivel kellemesebb légkörű országban is élni, mint Magyarország..
18/F (igen tudom, mit is tudhatnék erről 18 évesen)
majd amikor elviszed a gyereked ovodába és fogják kérdezni hogy miért nagyapád jön érted?
nem tudhatod hogy ott mi vár rád..Eddig miért nem házasodott meg? 40 éves korára azért az ember el tudja dönteni mit akar az élettől.
1.Finnország nagggyon tuti hely, jó boltot csinálsz ha kiköltözöl
2. Ott fix,hogy senki sem szól be, vagy néz rátok furán, momentán a finneket az sem izgatná különösebben, ha fejen állva balettoznál szkafanderben és rózsaszín tütüben
3. Mindazonáltal én a helyedben nem szívesen költöznék vadidegenbe egy félig-meddig ismerős fater korú taggal, de te tudod.
Esetleg egy próba-összebútorozás itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!