Hogy mutassam be a Finn párom, majd mondjam el a szüleimnek hogy kiköltözünk? Nagyon szeretem a barátom és tudom hogy nincsenek hátsó szándékai.
Egy kis olvasni való. A 12.-es komentett mindenképp olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
En mar többször irtam, bar nem tudom, minek...
20 evesen meg en sem akartam tudomast venni arrol, hogy a masik reakciojat nem tudom megvaltoztatni. Az erzeseit plane nem, az erzes ugyanis jön magatol. ha valaki azt mondja, hogy erezd magadat biztonsagban, mondjuk egy fa tetejen, ami alatt veresen vicsorogva var egy oroszlan, akkor Te kepes vagy igazibol biztonsagban erezni magadat? :) Tehat ezen nem tudsz valtoztatni, ez csak tölük függ.
Ugyhogy szedd össze magadat, mutasd be a legegyszerübben. Bar korabban azt irtam, en kis reszletekben adagolnek ennyi informaciot, de ha Neked ennyire sürgös, akkor Te csinald egy adagban. Szerintem csak egyszerüen, kerteles nelkül mindent, sokkal öszintebb, mintha meset is kitalalnal hozza. Ha pedig ennyire sürgös, meg lehetöleg ma!!! Majd ird meg, mi törtent, kivancsi vagyok ra!
Ha meg van egy kis idöd, javasolnam tanulmanyozni az EMK=eröszakmentes kommunikacio temakört, par könyvet erröl, ami megkönnyitheti a kommunikaciot velük is, igy ezt a bejelentest is. Diohejban: az erzeseidet mindig, öszinten mondd el. Hogy ugy erzed, ezt meg kell lepned, akarmennyibe is kerül, meg az eleted aran is (?).
Csak halkan, meg egyszer, csak Neked:
Azert ha minden rendben van, akkor miert merült egyaltalan fel benned, hogy hatso szandekai lennenek, annyira, hogy kihangsulyozod, hogy nincsenek? Ez nem engem erdekel, hanem a helyedben elgondolkodnek rajta, csak ezert irom!
Es nem kötözködni tamadt am kedvem, csak egy kis emberismeret, hogy mi lehet a szavak mögött.
Öszinten kivanom, hogy jo süljön ki belöle!
Ha nem lenne teljesen erthetö, meg egyszer:
20 evesen meg en sem akartam tudomast venni arrol, hogy a masik reakciojat nem tudom megvaltoztatni = a kialakult szemelyisegetöl függöen reagalnak a szüleid, es nem attol függöen, hogy hogyan fogalmazol! Tehat, majdnem mindegy, mit mondassz... Ha az EMK-t tanulmanyozod, MASHOGY mondod ugyanazt.
elözö
Na azért itt tulzásba viszik emberek a riogatást...
Ahogy a 40-es válaszdó is írta.Ha az én Nagyim is betojt volna a korkülöbségtől,Anyum(meg nyilván én se lennék).Nagyapám 42(előtte sose volt házas,szóval attól még nem de facto gazember valaki)Nagyanyám 20 volt amikor megismerkedtek.44 évig voltak házasok.Nagyapám 86 évesen otthon halt meg és soha egy napig nem kellett ágytálazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!