Szerintetek joguk van a szüleimnek ahhoz, hogy emiatt utáljanak?
Valljuk be őszintén, egyik szülő sem szereti, ha nem szép a gyermeke. Igazából amikor én meghíztam, akkor addig szekáltak, amíg le nem fogytam. Most már nagyon hálás vagyok nekik ezért, eltűntem a pattanásaim, energikusabb, és szebb vagyok, meg persze egészségesebb. Ha nem szekálnak, akkor nem törődtem volna azzal a plusz 10 kilóval. De a karma erősen visszaütött, Anya felhízott 80 kilóra, és már 1 éve nem tud lefogyni, bárhogy próbálkozik. Ő miatta szenvedtem a legtöbbet.
Karma's a bitch if you're a bitch.
Amúgy igen, gondolhatják úgy, hogy rossz döntést hozhattál a sulival kapcsolatban. Lehet, hogy elvégeztél egy kommunikáció szakot, amivel még 2-3 évig a nyakukon leszel, mert nem találsz munkát, pedig te csak az álmaid követted. Nem tudhatjuk.
Nincs joguk ezért utálni,ne a szülő döntse már el hogy melyik sulit végezd el
Az elhízásról meg nem biztos hogy te tehetsz de ettől függetlenül sem kéne utálniuk ezért.Az ilyenek nem is szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!