Hogy mondjam meg szüleimnek, hogy el fogok költözni itthonról?
-Anya-Apa! Van egy jó és egy rossz hírem!Melyikkel kezdjem???
-Anya: a rossz hírrel!
- Terhes vagyok egy gyilkosságért elítélt cigány férfitől aki 50 éves.
- (anyád elájul) Apa: Akkor mi a jó hír?
- hogy az előbb hazudtam,és Pesten fogok élni,és dolgozni..
VAGY: egyszerűbb változat
- Anya-Apa van egy jó hírem
- anya: mi az?
- Kaptam állást.Július 1-től dolgozni fogok.Így Pesten fogok lakni.De ne aggódjatok,majd hazajárok hétvégente..Az állást már elfogadtam.
Utolsó, ez jó volt :DD
Határozottan mondd el a szüleidnek,hogy van munkád,elvállaltad,mivel nem akarod,hogy ők tartsanak el, itt nincs semmi munkalehetőség..kb így
Nem lehet, hogy okkal aggódnak?
Találtál már albérletet? Meg tudod oldani az első hónapot úgy, hogy még nincs fizetésed? Kiszámoltad, hogy a fizetés mire lesz elég? (Albérlet, rezsi, stb.)
Ha már fix. lakás van, ahol lakni tudsz, és tudsz az anyagiakról is gondoskodni, akkor egyszerűen csak ültesd le őket, és mondd ezeket el nekik, hogy mindent elintéztél, nincs miért aggódniuk.
Ha nem tudsz határozott igennel felelni valamelyik kérdésre, akkor lehet, hogy okkal aggódnak.
Nem elég munkát találni, élni is kell valahol, nem szabad úgy felmenni Pestre, hogy munkahelyem van, aztán majd valami albérletben ellakok.
Mindenképpen állj eléjük, és mond meg nekik. Lehet kicsit nehezen fogadják majd el! De semmi kép ne halaszd el a lehetőséget! A mai világban nagy kincs egy munkahely, örülj a lehetőségnek. Néhány hónap után ha látják jól vagy, és van saját kereseted, boldogulsz a nagyvárosban,még büszkék is lesznek rád! Bátran állj elő, és határozottan mond meg!
Kevés a mai világban aki 21évesen ilyet felvállal! Dícséretes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!