Szerintetek így felfejleszthetem az akaraterőmet? Szeretnék jobban megfelelni a szüleimnek.
Figyelt kérdés
Igazából a kitartásommal van gond. Arra gondoltam hogy írok egy listát a legnagyobb problémákat jelentő dolgokról amiket mindennap meg kell csinálnom és minden nap ki kell pipálnom mindegyiket. Így talán tudnám magamat tartani hozzájuk. És ezt csinálnám 22 napig, mert állítólag ennyi idő alatt megváltozhat egy ember.
Amik gondot jelentenek, a következők:
- nyelvtanulás
- sport
- házimunka
Sikerülhet? Fontos lenne. Így is büszkék rám, csak mondják hogy a kitartásommal van gond és hajlamos vagyok az ellustulásra.
2012. máj. 24. 21:48
1/2 anonim válasza:
Jó terv, de elég 21 napig, és ezalatt nem változik az ember csak hozzászokik az újhoz, ha abbahagyod "visszaváltozol", ezért is nem változol meg igazán, csak mindig hozzászoksz az "újhoz", ez a szöveg meg hogy bla bla DE már rég rossz, ha büszke valaki akkor nincs de, sose másért változz hanem csak magadért.
2/2 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ezt a bonyolult listát minden nap le fogod írni, vagy pedig csak egyszer, és minden pipát nap teszel mellé? A végén nagyon jól meg fogsz tanulni, pipát tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!