Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mutassam be a Finn...

Hogy mutassam be a Finn párom, majd mondjam el a szüleimnek hogy kiköltözünk? Nagyon szeretem a barátom és tudom hogy nincsenek hátsó szándékai.

Figyelt kérdés
2 éve ismerem,de személyesen csak fél éve.Viszont Ő már bemutatott kint a szüleinek.Én még mindig nem.Tudom már felnőtt nő vagyok,de még mindig adok anyuék véleményére,és félek nekik nem tetszene a párom.Így is nagyon rigojásak főleg anyu.Ha megtudja,hogy egy Finn férfivel szeretnék kiköltözni 100% hogy kiverné a balhét.Képes lenne a párom előtt is,főleg hogy 20 évvel idősebb nálam. Az meg nekem nem hiányzik.Mit csináljak?Hogy adagoljam be? 20 vagyok
2012. júl. 25. 22:23
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
annak nem sok értelme lenne mert kint dolgozik valami nagy lemezcégnél és piszkosul kevés szabad ideje van.Haza rohangálni egyáltalán nem tudna.Meg nem igazán beszéli a magyart szóval semmit nem tudna itt kezdeni
2012. júl. 25. 23:09
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha másodállásban strici vagy szervkereskedő az uraság?
2012. júl. 25. 23:13
 23/46 A kérdező kommentje:
erre már inkább semmit nem írok..
2012. júl. 25. 23:15
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Ugye te se gondoltad komolyan, hogy sírig tartó szerelem lesz?
2012. júl. 25. 23:17
 25/46 A kérdező kommentje:
figyelj,nem ismered se Őt se engem úgyhogy nem tudom hogy sikerült ezt megjósolnod...
2012. júl. 25. 23:20
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

édes kicsi szívem, ha olyan nagy lány vagy, hogy neked egy 40 éves fickó udvarol, akkor ahhoz is elég nagynak kell lenned, h az ősöknek beadagold. vagy tévedek?

bírom ezt a kettős mércét, a nagy lázadást, hogy 20 éves vagyok, azt csinálok amit akarok, de amikor egy komoly, felnőtthöz méltó lépést kéne tenned, akkor leblokkolsz, és telesírod a netet :)

menjél Finnországba, tényleg nagy buli, és most itt a lehetőség is.

2012. júl. 25. 23:51
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Hat konkretan a kerdesedre, sztem eleg durva, ha meg be sem mutattad (tudjak, hogy van valakid? raadasul nem magyar?), es a bemutatassal egyidejüleg közlöd a kiköltözest is... ami, ha szinten par honapon belül tervezed, meg durvabb. :(

Kepzeld el a szitut, ha Te leszel a szülö, es az addig otthon elö lanyod, akinek eddig meg parkapcsolatarol sem nagyon tudtal (?), de talan meg senkivel sem elt együtt (?), az altalad alteltek töredeket elte at, szoval ide a valodi dolgokat kepzeld, amiket edesanyad tud rolad... es akkor bemutat egy fiut (többszaz km-re lakik, nem ertik egymas nyelvet, azaz beszelni sem tudnak vele, apja lehetne), söt a bemutatassal együtt bejelenti es egyidejüleg kiköltözik egy tavoli orszagba, ahonnan jo esetben 2-3 evente latod haza, mas kultura, 2-szer annyi idös pasi...

Nem lennek a szüleid helyeben. Sztem, tenyszerüen mondd el nekik, es lehetöleg ne igy együtt mindent, hagyj nekik egy kis idöt! A kiköltözest sem a parod elött, egy kicsit jarhatnatok, hogy megismerjek a szüleid, es akkor megnyugszanak, ha valoban ezt latjak ök is. Es idöt, föleg: magadnak, ez igy tul gyors sztem, minek sietni? Mert neki nincs ideje? De Neked van!

Nekem ez a mondat eleg nagy amitasnak tünik:

"Nincs ideje.Nagyon elfoglalt főleg nyaranta ezért nem fér bele a család.Épp ezért akarunk kiköltözni."

Mivel a parod az en korosztalyom, sok hasonlo koru baratom, ismerösöm van, külfödiek is. Vannak, akik a sok munka, tovabbkepzes mellett is alapitottak csaladot, ugyanis ez csak nöknel jelent eltolodast. Akik nem, azoknak teljesen mas az ok, sztem. A sokat dolgozok, tavol dolgozok viszik a felesegüket+gyerekeket (+gyakran babysittert is), es a ferfi munkahelye szerinti orszagbol orszagra vandorolnak pl. evente. Elfoglalt üzletemberek, cegtulajdonosok, a maganeletet is megoldjak a munka mellett. A masik, h külföldön (persze, ez helyenkent, helysegenkent is elterö lehet) ebben a korosztalyban mar nem mindenki nösül es ferjehez megy, az elettarsi kapcsolat sztem sokkal elfogadottabb, mint e koru magyar tapasztalataim. Tehat ez nem jelenti azt, hogy eddig apacaeletet elt. A nemiseg, szex: amilyen most, ugyanolyan kellett, hogy legyen ebben is a temperamentuma, ennek erdemes utanagondolni.

A leirtakbol felmerült bennem, hogy ugye, azert pontosan tudod, hol dolgozik? ("valami nagy lemezcégnél")

A lemezceghez amugy nemhiaba kapcsol a közvelemeny "link" jellemzest: csak annyi, hogy mar csak emiatt is ovatosabb lennek...

A helyedben otthon maradnek, ha szeret, majd ugyis meglatogat minden evben, talan többször is. Töltsetek együtt sok idöt, amikor csak lehetseges, amig kiismeritek egymast. Akar munkat is valthat miattad egy közelebbi orszagba.

Tudnek par esetet irni az ismeröseim köreböl... Az egyik ugyanezzel a sok munka kifogassal jött. Egykor (valoban) elsportolo volt, majd a penzet "vallalkozasokba" fektette. A csajnak homalyosnak tünt minden ezekröl a vallalkozasokrol. Kesöbb kiderült, hivatalosan munkaja sincs, van viszont egy gyereke, aki utan igy meg tartsadijat sem fizet, es a vallalkozasai mellett (meg a csaj mellett) ejszakai barokba jart. Pedig ö magyar volt, a csajnak az elejen bemutatta a szüleit is, ök nem szoltak semmit.

Nem azt akarom irni, h eleve veszett ügy, hanem, hogy a leirtakbol ez olyan lutri, kijöhet ez is, az is, pont ezert, adj idöt magadnak!

2012. júl. 26. 00:13
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

2. bekezd.vegen, hogy erthetöbb legyek:

*amilyen most, ugyanolyan kellett, hogy legyen ebben is a temperamentuma, ezert erdemes utanagondolni es kipuhatolozni az eletmodjarol, hogy akkor hogyan oldotta meg, ha "hivatalosan" nem volt felesege vagy tartos baratnöje (akit elötted, masok elött sem kellett titkolnia).

00.13

ps: Ilyenkor jön jol egy arctanfolyam, ami sokat elarulna rola. :)

2012. júl. 26. 00:23
 29/46 A kérdező kommentje:
Ismerem 2 volt nőjét személyesen.Az egyik modell szóval igénye lehetett annak a csajnak,és nem álĺ le mindenféle szakadt fa#zival.A másik meg Finnországban énekesnő.Úgyhogy nem sáros a múltja...Ha erre gondoltál
2012. júl. 26. 00:33
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor nyilván a modell meg az énekesnő után te leszel élete szerelme, aki majd ágytálazza 70 évesen.

Egyébként mit akarsz hallani? Állj oda apu-anyu elé és vázold fel, hogy mi a szitu. Ezt adagolni nem lehet, ütni fog ígyis-úgyis, tök mindegy a körítés. Aztán, ha tényleg ekkora főnyeremény a 40 éves fószer, a kezdeti sokk után biztosan el lesznek ragadtatva.

2012. júl. 26. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!