Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Hogyan mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Eljátszottam nagyon sok pénzt sportfogadáson és a szüleim még nem tudják, hogy az a kb. 800ezer forint, amiről azt gondolják, hogy nekem van már rég nincs sehol. Mocskos egy dolog ez, hogy ennyire lesüllyedtem. Tán jobb lenne kihúznom külföldre és visszakeresni azt a pénzt. Elmondani nem merem mit tettem.:(
2012. nov. 22. 22:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Akkor nem jól olvastad el, mert pont azt írja, hogy nem lehet akaraterővel letenni. Horváth Szilveszter szerencsejátékos is és alkoholista is, és pont arról ír, hogy magadtol nem teheted le. Elolvastad a könyvét?
2012. nov. 25. 03:07
 22/28 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy képes felfogni, hogy egyedül nem megy? Hogy segítségre szorulsz?
2012. nov. 25. 06:23
 23/28 anonim ***** válasza:

" ""Mért talán nem az állam hibája, hogy sokan a szerencsejátékból próbálnak pénzt szerezni? Nem az állam a hibás, mert nem képes tisztességes bért fizetni a polgárainak annak ellenére, hogy az emberek megszakadnak a munkába, idejük sincs egymásra és mégsem boldogulnak? """"

Saját hibádat ne kend senkire. Sokan élnek alacsony jövedelemből, mégse kötnek ki a játékasztal mellett. Mindenki hibás csak te nem? Nincs az a jövedelem, aminél több neked nem kellene. Ha nős lennél, akkor a feleségre fognád. Kibúvót mindig lehet találni. Vedd már észre, hogy ostobán állsz hozzá

2012. nov. 25. 06:26
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem olvastam a könyvét, majd talán egyszer.:) A szenvedély az szenvedély. Ahogy a cigarettát le lehet tenni, úgy ezt is be lehet fejezni. Én hiszek magamban.
2012. nov. 25. 14:56
 25/28 A kérdező kommentje:

"Sokan élnek alacsony jövedelemből, mégse kötnek ki a játékasztal mellett."

Ja aztán nézd meg hogy élnek ők.

"Mindenki hibás csak te nem?"

Milyen mindenki? Mondd miről beszélsz te? Csak az államot említettem és abban igazam is van.

"Nincs az a jövedelem, aminél több neked nem kellene."

Itt meg inkább magadból indulsz ki szerintem. Más alapján ezt nem tudod állítani. Nekem elég lenne havonta 150ezer, ami tisztán megmaradna és nem kellene több!

2012. nov. 25. 15:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Te azt is eljátszanád :-( Meg ne nősülj, mert tönkre tennéd mások életét. Tele a gatyusz még attól is , hogy bevalljad mekkora hibát követtél el. Hogyan vállalnál felelősséget egy családért? Ha annyira szar itt, miért nem dobbantasz? Miért vagy még itt?
2012. nov. 25. 16:32
 27/28 A kérdező kommentje:

64%:

Attól, hogy neked nincs feleséged, gyereked, normális családod, attól nekem hadd legyen még plíz. Jó, hogy nem te mondod meg alapítsak-e családot vagy sem, ehhez k.rvára semmi közöd! Felesleges tovább terelned a témát.

2012. nov. 25. 19:39
 28/28 A kérdező kommentje:

"Tele a gatyusz még attól is , hogy bevalljad mekkora hibát követtél el."

Szerintem már bevallottam párszor.:) Maga a kérdés is arra épült, de mindegy.:) Csak a hülyeséged nyomod továbbra is. Ezzel semmit nem segítesz...

2012. nov. 25. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!