Nem kell a gyerek! Mit csináljak?
Egy jól sikerült buli eredménye... még nem született meg. Próbáltam rábeszélni a csajt, hogy vetesse el de ő nem akarta pedig még ő is fiatal. Nem is ismerem. Nemis biztos hogy az enyém. Nekem egyáltalán nem kell gyerek senkitől. Nem akarom megismerni mert az neki is és nekem is rossz lenne. Nem is tudom mit csinálok ha tényleg az enyém. Mit csináljak? Van valami megoldás?
Ne fikázzatok!
22F
87/100 -nek válaszolom, hogy ideje lenne lejönnötök a fáról, mert tényleg olyanok vagytok mint az állatok. A fejetek egyforma a farkatokkal. Ott hordjátok a gatyátokban. A kérdezőnek meg melegen ajánlom, hogy beszélje meg a szüleivel a problémát, végül is az ők unokájáról is szó van.
Ha a lány 21 éves, gondolom tisztában van azzal, hogy ki a gyerek apja, és nem téved. Úgy hogy ki kell teregetni otthon a szennyest. Másik, hogy egy 21 éves nő tisztában van azzal, hogy a saját magzatjának nem akar a hóhéra lenni és fel tudja nevelni
Ha nem mondtad el a szüleidnek, ajánlatos lenne elmondani.
És vállalni a felelősséget.
Szüleidnek elmondtad?
Lánnyal beszéltél már azóta?
A tetteidért pedig valóban vállalni kell a felelősséget, már 4 éve felnőtt vagy...
Hát sajnállak, hogy még nem sikerült felnőnöd. Ugyan is a felnőtt embernek vállalni kell tetteiért a felelősséget. MÉG AKKOR IS, HA TE NEM AKAROD.
Most itt az ideje, hogy felnőjél a feladathoz. Nem lehet visszabújni a penpörszbe, pedig látom a gatyusz tele van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!