Nem kell a gyerek! Mit csináljak?
Egy jól sikerült buli eredménye... még nem született meg. Próbáltam rábeszélni a csajt, hogy vetesse el de ő nem akarta pedig még ő is fiatal. Nem is ismerem. Nemis biztos hogy az enyém. Nekem egyáltalán nem kell gyerek senkitől. Nem akarom megismerni mert az neki is és nekem is rossz lenne. Nem is tudom mit csinálok ha tényleg az enyém. Mit csináljak? Van valami megoldás?
Ne fikázzatok!
22F
Nézd, a gyereket egyáltalán nem érdekli, hogy ki döntött és ki nem a léte felől, a pénz pedig őt illeti és kész, az anyukának erről nincs joga lemondani.
Egyébként tök mindegy, fölösleges vitázni, úgyis fizetni kell és kész, a srác meg nem akar gyereket nevelni.
141: Már ne haragudj, de én olyan pénzről mondok le, amilyenről akarok. Szerencsére megtehetem. :)
Egyébként is akkor vállalok gyereket, ha el tudom tartani.:)
144: De hát minek még több pénz? Egyedül is el tudom tartani. Nem ezt akarom (jelzem!). De most is olyan párom van, aki jóval kevesebbet keres nálam. Ha így, együtt vállalnánk gyereket, a páromat nem, de a gyereket én tartanám (ő annyit keres, amiből jó, ha önmagát fenntartja!)
Miért ne vállaljak gyereket pont én, aki mindent képes lenne megadni neki?
S hogy miért azt választottam páromnak, akit- egy gazdag férfi helyett? Mert emberileg megfelelő apa lenne. Érzelmileg. És ezt tudom róla.
Egy gazdag pasi talán hozná a pénzt, de minek az olyan apa, de talán magasról tenne a gyerekre, nem sokat foglalkozna vele.
http://www.youtube.com/watch?v=-y_m8rB8BPI&feature=related
ajánlom figyelmedbe :D
ja és gratulálok apuka !
És ha az apánál marad a gyerek, akkor is van gyerektartás? Persze, bizonyára van.
Mellesleg, ha ez a törvény, akkor nekem édesmindegy, annyi, hogy nem mentem volna az apa után, ha lelép.
Mellesleg, leírtam: a gyerekem kapcsolatban fog születni, és mivel az apukája csak önmagát fogja fenntartani, így természetesen gyerektartás se igen lesz (leszámítva, hogy néha vesz neki ezt-azt, de mivel együtt élünk, nyilvánvalóan a közös pénzből von el erre a célra, szintén).
No, ilyen helyezettel mit kezdenél?
Megbüntetnél, hogy csóró partnert választottam? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!