Nem kell a gyerek! Mit csináljak?
Egy jól sikerült buli eredménye... még nem született meg. Próbáltam rábeszélni a csajt, hogy vetesse el de ő nem akarta pedig még ő is fiatal. Nem is ismerem. Nemis biztos hogy az enyém. Nekem egyáltalán nem kell gyerek senkitől. Nem akarom megismerni mert az neki is és nekem is rossz lenne. Nem is tudom mit csinálok ha tényleg az enyém. Mit csináljak? Van valami megoldás?
Ne fikázzatok!
22F
Hogy még világosabb legyen: örökbe adhatom. Elvetethetem (ez utóbbinak markánsan ellene vagyok). Stb.
DE: nem mondhatok le egy kisebb összegről, ahhoz nincs "jogom" szerinted.
Kicsit fonák, visszás, hm?
Egy gyerek nem egy bútordarab ami ha nem tetszik akkor kib@asszuk az életünkből. Ez egy élet, aminek része vagy, ha felnő, meg fogja kérdezni az anyjától ki az apja. És mindenki azt fogja válaszolni hogy egy balfsz aki nem tudott óvszert húzni. Mellesleg nem akart téged.
Te mit éreznél ha ezt mondanák apádról? :/
Utolsóban van valami: itt mindketten hunyók vagytok! Ok, hogy talán nem egyéjszakás lányt képzeltél életed párjának.
De ketten voltatok benne. Te sem vagy "jobb" nála. Hasonló kalandok után egy komoly lány talán komolyan sem venne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!