Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
most komolyan eladnád magadat egy ilyen mocsok embernek?
nem szeret, azért akar elvenni,mert kell neki a lóvé..
ki tudja milyen csajokra költené.
el van,mint hal a vízben, főzöl, mosol, takarítasz ő meg félrekú.rogat..
így neki tökéletes.
remélem nem hagyod magad megalázni.
Mostanában túlzottan nem foglalkozik velem, későn jár haza, de a fizetését hazaadja, reggel bevásárol, komolyabb vitáink nincsenek.
Nem tökéletes, de az új helyzetre fogtam, hogy vezető lett, hogy babát várok és ingerültebb vagyok.... De ezek szerint neki is hiányzik valami a kapcsolatunkból. A vágy, a tűz, a szex.
Biztos, hogy én is hibás vagyok a jelenlegi helyzet miatt.
Új ez a helyzet, ma délután derült ki, így első felindultságomban nem is tudom, hogy mitévő legyek.
Lehet, hogy nem kellene foglalkoznom az egésszel. Megszületik a baba pár hónap múlva, visszanyerem régi önmagam. És akkor jön el az én világom.
Most délután óta fáj a hasam. Nem tehetem meg, hogy idegeskedjek túlzottan. Le kell nyugodnom.
Idő kérdése és vissza fogja kapni. Én nem szeretnék boldogtalanságban élni, keresni fogok másik társat, aki a gyerekekkel elfogad. Szerintem így fogok cselekedni.
Szerintem varj meg mielott barmit is dontesz vagy mondasz nehogy kesobb megband.
A noverem hasonlo helyzetbe volt mint most te. Nem hagyta ott a ferjet de nem is volt konnyu neki nagyon sajnaltam
De ok megoldottak es most boldogok egyutt vanak.
helyes!:) ne foglalkozz a pasival egyébként.
ne moss rá,ne csinálj neki enni,csak a gyerekeknek, annyit amennyi nekik elég. ne is beszélgess túlzottan vele, egyszerűen tűnj boldognak, mosolyogj még ha fáj is és akkor majd meg fogja ölni az ideg :) legyél titokzatos,mintha találtál volna valakit.1 hét mulva szétveri az ideg.
Bika.
Azért terhesen nem hiszem, hogy beveszi, hogy lett valakim.
Írt a csaj:
Szia, nem tudom ki vagy, de nekem nem hiányzik.... Egyszer találkoztam vele.. munka ügyben... Engem egyáltalán nem érdekel.. Én utazom külföldre, ott fogok élni,...ennyi röviden.. Szia, Ildi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!