Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
Ezt válaszoltam:
"A legjobb lenne, ha elköltöznél. Mindenki megnyugodna idővel. Senkinek nem jó, hogy 8 után jársz haza miközben 4-ig van a munkaidőd.
Nekem megcsalás, amit csináltál. Ne haragudj, de nem tudom megbocsájtani és eszembe sincs hozzádmenni.
Nem dőlök be a szövegednek, egyvalamiért vennél el: a pénz.
Szeretném, ha ma összepakolnál és elmennél. A gyerekeket akkor látogatod, amikor akarod.
És a levelezésed akkor folyt, amikor kiderült a rossz afp eredmény és teljesen el voltam keseredve. Nincs mentség a viselkedésedre. Ennyi erővel én is tarthatnék szeretőt, mert én sem érzem magam különbül ebben a kapcsolatban, mint te. Ugyanazt érzem.Csak én nem kacsingatok félre. Legalábbis eddig. Mostmár tudom, hogy nekünk nincs közös jövőnk, ezért is szeretném, ha elmennél, hogy új életet tudjak kezdeni. Kérlek tartsd tiszteletbe a kérésemet és menjél el."
Egyfolytában sírok, nagyon fáj az egész. Most így gondolom. Nem hiszem, hogy a kapcsolatunk jobb tudna lenni. Ő nem megbeszélte velem a problémát, semmit nem mondott, hanem nőket keres a probléma megoldására.
Nem vett ki egy nap szabit sem. Hulla fáradt hétvégén is, netezik a gyerekek altatása alatt, soha nem beszélgettünk mostanában.
A nem tisztelést ő kezdte, amikor ledegradált itthonülő, leépült anyukává, miközben előtte nagyon jó állásom volt és jó szakmám, végzettségem van. Örülnie kellene, hogy családot alapítottam vele és elfogadnia, hogy ez a pár év a gyereknevelésről szól. És hogy a gyerekeimet nem bedugtam bölcsibe, hanem egész nap foglalkozom velük.
Nem hiszem, hogy teperni fog, nem az a fajta. Bocsánatot sem kért soha semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!