Mit gondoltok erről a szituációról? Működhet?
Ismerősömék jövő évtől a fővárosban fognak tanulni, és kitalálták, hogy ők 4-en mennek közös albérletbe: egy lány a párjával meg két barátnőjével. elméletileg már kinézték az albit, külön szobája lenne a párnak és külön a 2 lánynak.
Szerintetek ez működhet? Én valamiért nagyon abszurdnak tartom az egészet...
Én 3 lánnyal laktam egy albérletben aztán odaköltözött a barátom. Akkor ettől falnak mész (:
BIZALOM
köszi a válaszokat
utolsó, nem rólam van szó, mint olvashattad. :) általános sulis osztálytársam volt az egyik lány (nem amelyik a barátjával lesz), és tegnap mikor összefutottunk, mesélte.
de az titeket nem zavarna, hogy reggel álmosan kócosan pizsamában battyogtok ki a fürdőbe és mondjuk a pasi épp ott borotválkozik? meg a lányok egymás előtt simán rohangálhatnának fehérneműben, de így... tök kényelmetlen.
En no vagyok es most ugy lakunk, hogy a ferjemen kivul ket ferfi munkatarsa is velunk el, nagy a hazunk es jo penzert kiadjuk.
Nem tudom, nincs ezzel semmi gond. Ha en szeretem a ferjem, huseges vagyok es nem akarok felremenni, akkor nem fogok. Ha amiatt kellene a ferjemnek aggodni, hogy o sokaig dolgozik, en pedig egyedul vagyok itthon egy-ket pasival, az nagy gond lenne. Ha igy felredugnek, akkor egyebkent is megtennem, nem kellene egyutt elnem ahhoz tobb pasival.
A kocossag engem speciel nem zavar, nem zavar, ha smink nelkul, vagy almosan latnak, annyira nem kell bujkalnom olyankor sem, mellesleg meg pont nem erdekel igazan az, hogy ok reggelente mennyire jo nonek latnak engem. Kontost veszek azert magamra es fehernemuben nem jarkalok elottuk.
Van, hogy furdoszobabol kijovet latnak egy szal torolkozoben, van, hogy en is latom oket igy, de nem, meg nem voltam emiatt zavarban soha es nem is kivantam meg oket igy.
Felnott emberek vagyunk.
Max korai tinikorban lehet ebbol zavar, amikor tele van az ember be nem teljesedett szexualis vaggyal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!