Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
és emészted magadat még mindig?
hagyd el.cuccait ki a ház elé.
én is tudom milyen a jó férj és apa. és ő is lehetne,ha a feleség másképp állna hozzá-sztem. de eddig csak félinformációkat írt. most írta csak ha férje egy kujon,aki mindenkit csalt meg lusta és bunkó.
ettől függetlenül még akár menthető is lenne a dolog,ha hajlandó lennél megoldást keresni,hátha..
de te tudod. én azt látom h 2 ember évek óta szenved egymás mellett,te úgy beszélsz róla ahogy az ember a kutyájáról sem,ő meg inkább haza sem megy.
még mindig azt gondolom,meg kéne találni honnan indult-nem azt h ki kezdte,nem az számít.
lehet h ha kicsit "átírjátok" a szerepeket,megváltozna minden. kicsit azt is érzem rajtad h irigy vagy mert te otthon ülsz-feláldoztad magad-ő meg éli világát. de ehhez is két ember kell. miért hagytad h így alakuljon? lehet h ő tehet róla h házisárkány lettél-szerinte- de neked se kellett volna hagyni magadat.
a buta nő mentalitást nem bántásnak szántam,úgy értettem h egy "okos" nő tudja kezelni a pasit úgy h végülis úgy alakuljanak a dolgok ahogy neki a legjobb.
nem piszkálni akarlak, ha elmentek egy terápiára,kb ugyanezekkel szembesítenek titeket,ott sem lesz senki pártatlan.
Egyébként a kisfia a mindene, ezért nem akarna "válni". A kislány gyerek szerinte nem gyerek és lesajnálja azokat a nőket, akik lányokat szülnek.
Kislányával nem is igen foglalkozik. Nem tud vele mit kezdeni.......És ezeket most mondja....
Én szeretek itthon lenni a gyerekekkel, azért is lett több gyerekünk, mert nagyon jó velük és nem teher. Az döbbent le, ahogy mostanában vélekedik az anyákról, rólam, a helyzetemről. Miközben ígért mindenféle segítséget még pár hónapja is.
Még orvoshoz sem tudok visszamenni, mert abban sem segít, hogy eljöjjön velem arra az egy órára. De magándokim nem lehet, mert ő nem ért egyet a fizetéssel. Hisz az orvos kutya kötelessége az ingyenes terhesgondozás, szülés.
Mert elhittem a szerelmét, és nagyon szerettem volna tőle gyereket, ahogy ő is tőlem. Szerelmes voltam és vak. És a tegnapi napig tartott a vakságom, a jóhiszeműségem. Nem mertem elhinni, hogy a körülményeket figyelembevéve, máshol keresi a boldogságot.
De ennek 5 éve és úgylátszik, hogy itt a vége.
És az itthoni legnagyobb veszekedéseink abból álltak, hogy rászóltam, hogy a legokat ne a favonathoz pakolja, hanem külön dobozba. Még nagy vitáink sem voltak.
Neki tetszik, hogy családja van, de a szabadságát nem adja fel, nem tudja, mert ő ilyen. Örök gyerek.
Én soha nem csaltam meg egyik társamat sem, tőlem ez messze el. Inkább előbb szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!