Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
Csak egy este telt el, de megint későn jött, így nem tudtuk megbeszélni, de nagyon kedves volt, gyorsan kiporszívózott és főzött nekünk a mai napra 2 féle ebédet.
Nekem is változni kell, hogy szeressen hazajönni hozzánk.
És a kislányunkat szereti, de mindig fiúra vágyott és igen, mindene a kisfia. Bár a fiún 3,5 éves a lányunk csak 1,5 és még nem tudnak igazán kommunikálni. Remélhetően ez is változni fog.
Köszönöm a válaszaitokat!
amúgy nekem az vált be h megkérdeztem mit szeretne,őszintén. ő meg elmondta és azta jobban figyelünk egymásra. ha azt mondja kimegyek a kertbe,elmegyek olvasni stb,akkor hagyom akkor is ha épp én meg beszélgetnék,mert tudom h ki kell szellőztetni a fejét. de fordítva is így van. csak így működik,h nem erőltetjük magunkat a másikra. ő téged nézzen és támogasson,te meg őt,ne magatokat. nehéz lenyomni az egót,de ha sikerül nagyon jól mehet minden
össze kell csiszolódni, a gyerekek érkezése a legszebb dolog de a legnagyobb próbatétele is egy kapcsolatnak
ha tegnap így állt hozzád,biztos h szeret és őszinte volt hozzád.
"Csak egy este telt el, de megint későn jött, így nem tudtuk megbeszélni, de nagyon kedves volt, gyorsan kiporszívózott és főzött nekünk a mai napra 2 féle ebédet.
Nekem is változni kell, hogy szeressen hazajönni hozzánk. "
Jajj, milyen rendes! Későn jött, de legalább felporszívózott, és főzött. Hát igen, te vagy a hibás, amiért nem szeret hazajönni, inkább félrek.úrogat. Szerintem is kettőtök közül neked kell megváltozni.
Ok, kérdező, én most adtam fel! Tényleg ne haragudj, de reménytelen eset vagy.
kedves utolsó!
tényleg job ha lelépsz innen,mert csak uszítani tudsz. nyilván az életed gáz,és megkeseredett vagy,és e miatt nem látsz csak rosszat mindenkiben.
miért fáj az neked ha ők boldogok akarnak lenni és képesek a megbocsájtásra?
neked sem ártana
"Csak egy este telt el, de megint későn jött, így nem tudtuk megbeszélni"
te magad írod le így: CSAK 1 este telt el, De MEGINT későn jött
Az az érdekes, hogy honnan indítottad és hová jutott 2 nap alatt a sztori.
Beláttatták veled, hogy te vagy a hibás és neked kell változni, és a másik fél pedig ugyanúgy viselkedik, mint előtte...nem találod furcsának?
Olvasd már végig a történetet!
milyen érdekes emberek vannak itt...haho...van egy rosszabb időszakuk...a párja valszeg nem csalta meg...(reméljük hogy ez igaz is!)...igen, hibázott...flörtölgetett, nem járt rendesen haza stb....valszeg a kérdező is akaratlanul rosszabb légkört teremtett otthon, nyomás volt mindkettőn...még ha a párja hibásabb is, mint maga a kérdező, akkoris...szeretik egymást, meg fogják tudni beszélni, meg tudnak bocsátani....3 gyerekkel hova ugráljanak????? ez a baj a mai emberekkel...régen ha valami elromlott egy gép stb...akkor megjavították és nem újat vettek...most meg eldobják, kukába vele, a problémára megoldást találni??? dehogy, az már fáradságos, különben is ki ha én nem....meg fogják beszélni, megpróbálják megoldani, aztán ha még honapokig tart ez az állapot, akkor a kérdező másfelé lép....egyelőre nem ötezerszer bocsátott meg neki, hanem most először! gondolkodjatok már kicsit....bár az ilyen mentalitással mindegy...ugy se így fogjátok gondolni...gyorsan, pici baj van, egy hiba csuszott a szerkezetbe, végezzünk is vele....majd szépen egyedül leélitek az életeteket!
remélem kérdező, hogy sikerül megoldani a problémátokat....ne hagyd magad...lehet h alapjáraton picit olyan tipus, hogy kell neki idő, mielőtt megbeszélitek...hagyj neki egy keveset...ne sokat...de azért átgondolhatja a dolgokat, leülepedhet, és nyugodtan megbeszélitek majd!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!