Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
keress magadnak egy hapsit. de komolyan. az ilyen pasira időt sem szabad pazarolni. én elköltöznék, ha van lehetőségem, hagy szenvedjen,hogy nem látja a gyerekét minden nap. fizessen gyerektartást és ennyi.
én nagyon komolyan veszem a megcsalást, tuti,hogy tönkretenném.
Szerintem ne menj hozzá.
Ez gonosz dolog, de ő is az volt veled. Ha mégis hozzámész színészkedned kell, hogy jajj de jó a kapcsolatotok...vedd rá ingatlan megvásárlására, hiszen az már közös lesz. Az ilyet ér megfingatni!
Ha hozzámennék havi 99 e ft lenne a családi adókedvezmény. Ezért akarna most elvenni. Ennyivel nőne a bevételünk.
Ennek fényében?
hozzá ne menj :D
ne alázd már meg magadat.. jézusom.
Persze, hogy szeretem, egyébként nem lennének a gyerekeink és nem lennék terhes.
Csak fáj, ha tényleg megtette.
1-2 napon belül a kedves 5. válaszoló módszere szerint megpróbálom kideríteni, hogy mi az igazság.
Bár tévednék.......
Szerintetek a nő fog válaszolni a levelemre?
Ezt írtam, bár lehet, hogy nem kellett volna:
"szia
Megkérdezhetem, hogy miért hiányzik neked Z. és milyen okból találkozgattok? És miért akartok "utoljára" találkozni?????
Nagyon kíváncsi lettem.
szia"
3. gyereknél kell a házasság, hogy a magzat után is igénybe tudjuk venni az adókedvezményt.
Ebben az esetben gyerekenként 33 e ft/hó a cs. adókedvezmény, nem havi 10 e ft.
Mind közös gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!