Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?
-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.
-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.
-rendben, akkor később utazol el?
-igen.
Valami hasonló párbeszéd.
Kik között hangozhatott el szerintetek?
Megesküdött a gyerekei életére, hogy nem kefél félre. Tagadja a nyilvánvalót.
Azt mondta, hogy ő mindenkivel így beszél.
Hááát nem tudom, nem is emlékszem, hogy nekem mikor mondta ezt utoljára, hogy hiányzom neki......
Nem beszélünk délután óta.
Ő egyébként is a másik szobában alszik a kisfiúnkkal én pedig a kislányunkkal.
Hozzávágtam a jegygyűrűt, amit eltett, nem adta vissza.
Úristen. :( Ne haragudj, de amiket leírsz, az nem kecsegtet semmi jóval. Ha még ki is törölte a beszélgetést akkor egyértelműen titkolja! Csúnya dolog, de szerintem ha tudod a jelszavát, lépj be az oldalára és nézz utána a többi beszélgetésének is.
Őszintén remélem hogy nem csal meg! :(
Miért kéne beszámolnia, te vagy az elmebeteg.... ezek sajnos túlságosan ismerős és túlságosan tipikus reakciók... majdnem biztos, hogy megcsal.
De ha nem, akkor is átgondolnám a kapcsolatot egy olyan férfival, aki késő este jön haza, amíg te otthon vagy egész nap a gyerekekkel. Mikor veszi ki a részét a házimunkából, gyereknevelésből? Neked mikor van szabadidőd? Mikor vagytok együtt? ... Ezeken én elgondolkodnék, mielőtt hozzámegyek
Egy valamit jegyezzetek meg: Ha egy pasi,hazisarkanynak,elmebetegnek nevez,netan azt mondja hogy "betegesen féltékeny vagy",akkor biztos hogy MEGCSAL/T!!!
Sajnalom.És igen,aki a harmadik gyerekkel terehes azt gyakran megcsaljak. Sőt azt is aki a masodikkal. Vagy az elsővel.
A nő utazik ki elvileg Amerikába.
Nem tudom a jelszavát, soha nem néztem bele a levelezéseibe.
Most is véletlen volt......
Annyira szomorú és csalódott vagyok!
Ezek után menjek hozzá?
Az ő gyerekeit szülöm, az ő életeinek értelmét, akiket közösen szerettünk volna.
Én vagyok a gyerekekkel egész nap, én nevelem őket. És ez a hála?????
A kezét kellene értem összetennie, hogy egy csodás családja lett, nemhogy 35 évesen így viselkedni.
Nagyot csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!