Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a FB...

Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?

Figyelt kérdés

-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.

-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.

-rendben, akkor később utazol el?

-igen.

Valami hasonló párbeszéd.

Kik között hangozhatott el szerintetek?

2012. júl. 15. 21:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/207 A kérdező kommentje:

Ha fizetne gyerektartást a két gyerekre, számoljunk csak a kettővel, akkor megtudnánk nélküle élni.

De ő hallani sem akar arról, hogy elmenjen, hogy külön éljünk. Imádja főleg a kisfiát, őt soha nem hagyná el.

Inkább él így.

Végülis neki így kényelmes: szeretőt tart, otthon meg a külvilág számára tökéletes család.

Nemrég lett vezető beosztású, azóta elszállt vele minden. Nem tisztel, nem beszélgetünk, nem jár haza. Szeretőt tart....

Teljesen kifordult magából.

Egyetlenegy dolog miatt akarná most a házasságot. A családi adókedvezmény a 3 gyerek után. Pusztán ezért akarna most elvenni.

2012. júl. 15. 22:27
 52/207 A kérdező kommentje:
Ha régen ilyen lett volna, akkor egy gyereket sem szültem volna neki. Kb 2-3 hónapja ilyen.
2012. júl. 15. 22:30
 53/207 A kérdező kommentje:

Csináltam olyat, hogy ígérte, hogy 18-ra hazajön. Nem jött, csak 22-re, erre vettem magamnak egy drágább cipőt a neten.

És nem haragudott, sőt mondta, hogy vegyünk ruhát is hozzá és nyakláncot.

Azt hittem, hogy milyen figyelmes.....

2012. júl. 15. 22:32
 54/207 anonim ***** válasza:
100%
Most már visszacsúsztam az #5-re.
2012. júl. 15. 22:33
 55/207 anonim ***** válasza:
100%

Ez is pszichológiailag az mutatja, hogy így akarja kompenzálni a bűnét. :(

#5 voltam

2012. júl. 15. 22:34
 56/207 A kérdező kommentje:
Még én kétségbeesetten írok nektek, addig ő békésen horkol a másik szobában.
2012. júl. 15. 22:37
 57/207 anonim ***** válasza:
100%

Két hozzáfűznivaló.

Sajnos egyszer én is voltam szerető (azóta sem és nagyon megbántam amit tettem!!) Szeretőként viszont én tudom a legjobban milyen amikor egy férj vetít a feleségének, az összes sumákságot végigéltem sajnos. 1000% hogy megcsalt a pasid, borzasztó tipikus a történet, 1000 ilyen van..

A második , hogy nekem is volt egy barátnőm aki kisbabát várt, ott a férj ordas hivatásos nőKKel csalta meg a mit sem sejtő feleséget. Mikor ez kiderült a nő lelkileg sokat szenvedett és elkezdte ütögetni dühében a hasát...A gyereke egy csomó apró hibával született, és mai napig mentális (lelki) gyötrelmei vannak, bizonyitottan ettől a traumától amit átélt (anamnézis). A legfontosabb:

"örülj" hogy kiderült az igazság, (jobb hamarabb mint soha) és neked van igazad, DE VIGYÁZZ MAGADRA és a kisbabádra!

2012. júl. 15. 22:37
 58/207 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el ezt a sok választ, csak ez 1. oldalon a kérdező kiegészítését, és egyértelmű, hogy a férjed szeretője a nő.

A "nagyon hiányzol" elég beszédes, akármelyikük is írta. Ilyet két jó ismerős nem ír egymásnak, csak a szerelmesek vagy "játszótársak".

2012. júl. 15. 22:41
 59/207 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedjek vele ezek után? És mi lesz a szombati esküvővel? Csak aláírós esküvő, de szívem szerint nem mennék hozzá.
2012. júl. 15. 22:41
 60/207 anonim ***** válasza:
100%
Hozzá ne menj!
2012. júl. 15. 22:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!