Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a FB...

Mit gondoltok erről a FB párbeszédről?

Figyelt kérdés

-szia. jó lenne mégegyszer találkozni, utoljára.

-igen, jó lenne, nagyon hiányzol. most náthás vagyok, de jövőhéten találkozzunk.

-rendben, akkor később utazol el?

-igen.

Valami hasonló párbeszéd.

Kik között hangozhatott el szerintetek?

2012. júl. 15. 21:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/207 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy én látom bele a rosszat.

A nő kiutazik Amerikába. Náthásan nem szívesen megy félrekefélni az ember. Vagy igen? Én nem fertőznék meg senkit.

Párom rendszeresen későn jár haza, állítólag dolgozik. Most azt mondja, hogy igen, szokott találkozni több ismerősével is munka után (16-ig tart), de miért kellene beszámolnia, hogy kivel mikor.

20körül jár haza.

Két kisgyerekünk van és a 3. babát várom.

Engem teljesen ledöbbentett a levelezés, de lehet, hogy akkor én túlzom el????

2012. júl. 15. 21:38
 12/207 A kérdező kommentje:

Már kitörölte a levelezést. 7-i dátum volt benne, azaz már találkoztak.

Tagad mindent, én vagyok a házisárkány, az elmebeteg.

A saját oldalamat néztem volna meg a gyerekszobába, de azonnal belépett az ő oldalára a laptopja. Eddig mindig kellett a jelszó. Nem kutakodtam.

Elvileg most szombaton lenne az esküvőnk.

Mit csináljak??????

2012. júl. 15. 21:41
 13/207 anonim ***** válasza:
100%
Most undorító, gonosz, fúúj leszek, de: miért nem kéred meg a párod, hogy mutassa meg a komplett beszélgetést? Az összeset, amit lefolytatott azzal a nővel. Ha fontosabb neki a családja nyugalma és a felesége, mint a kis 'magánügyei', akkor egyrészt nem csalt meg, másrészt megmutatja a beszélgetéseiket.
2012. júl. 15. 21:42
 14/207 anonim ***** válasza:
100%

Én ennek fényében nem tudom, hogy mit gondoljak. Nem akarom, hogy miattam hozz rossz döntést.

#6 voltam.

2012. júl. 15. 21:42
 15/207 A kérdező kommentje:

Írtam a nőnek, aki jó negyven feletti, vékony nő, hogy mégis miért hiányzik neki a párom és miért akarnak találkozni.

Persze nem válaszolt.

2012. júl. 15. 21:43
 16/207 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy törölte... így mindjárt más.

(olyan kár, hogy a legfontosabb infókat mindig utólag dobod be, így képtelenség elfogadható választ írni...)

2012. júl. 15. 21:43
 17/207 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, nem akarok hülyeséget tanácsolni,. de szerintem megcsal. Házisárkány...stb., legjobb védekezés a támadás. Ha már van két gyerek, akkor ne 8-ra járjon haza, ha egyszer 4-ig dolgozik! Én meggondolnám a házasságot!
2012. júl. 15. 21:44
 18/207 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj, lehet, hogy én látok bele sokat, de nekem is első körben az ugrott be, hogy azért nem használják ki a plusz időt mert náthásan csak nem kamatyolnak..és a "nagyon hiányzol" tényleg para..
2012. júl. 15. 21:44
 19/207 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell kérni a párod, hogy ne csak ezt a beszélgetést, hanem az összes levelét mutassa meg. Ha nem fogja és támad , akkor valószínű baj van.
2012. júl. 15. 21:45
 20/207 anonim ***** válasza:
100%

olvastam, hogy kik közt zajlott

de amíg nem olvastam, akkor is az első a "szeretők" volt, sajnálom...

2012. júl. 15. 21:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!