Hogy kezeljem a családi találkozót, úgy hogy az ex is őt van?
Egy éve vagyunk együtt a párommal akinek van 2 gyereke.
Olyan a kapcsolat amilyen igazából nem ez a gond
Hanem a párom családja bármilyen összejövetel van hívják az exét is.
Most is lesz a párom apukájának a 60. születésnapja nagy buli lesz. És az ex is jön.
Őszintén bevallom, nagyon zavar. Főleg, hogy tudom, hogy engem nem bírnak. Mármint nem bunkó senki se, de az exxel kifejezetten másképp bánnak.
Nem tudom, hogy kezeljem. A páromat is zavarja, próbált beszélni a szüleivel, de nem jutott semmire. A szülei szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, hogy ezeken az eseményeken ott van.
Nem kell elfogadni. Mindenkinek kell, hogy legyen önbecsülése. Én nem mennék el így, és ha féltékenynek mondanak, akkor lelkük rajta. Nyilván beszélnek a hátad mögött más is, ha ennyire odavannak az exért.
Ha a párodnak nem tetszik, hogy nem akarsz elmenni, az az ő baja. Sőt, akkor nem veled szolidáris, hanem a szüleivel, akik durván bánnak veled.
Nagyon rossz helyzet. Ha a párod szülei egy cseppet is törődnének a te érzéseiddel, akkor például külön hívnák meg az exet (egyre ritkábban) és külön titeket. De téged csak egy felszedett nőcskének gondolnak, és ezt éreztetik veled.
Nincs az a férfi, aki miatt ezt felvállalnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!