Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem a családi...

Hogy kezeljem a családi találkozót, úgy hogy az ex is őt van?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt a párommal akinek van 2 gyereke.

Olyan a kapcsolat amilyen igazából nem ez a gond

Hanem a párom családja bármilyen összejövetel van hívják az exét is.

Most is lesz a párom apukájának a 60. születésnapja nagy buli lesz. És az ex is jön.

Őszintén bevallom, nagyon zavar. Főleg, hogy tudom, hogy engem nem bírnak. Mármint nem bunkó senki se, de az exxel kifejezetten másképp bánnak.

Nem tudom, hogy kezeljem. A páromat is zavarja, próbált beszélni a szüleivel, de nem jutott semmire. A szülei szerint nincs ebben semmi kivetnivaló, hogy ezeken az eseményeken ott van.

okt. 9. 08:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
32%
120, akkora kamu mindkettő, mint a ház.
okt. 10. 18:05
 122/126 anonim ***** válasza:
A #119-es által belinkelt választ már törölték is.
okt. 10. 18:22
 123/126 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonló helyzet volt, nem pont ez, de én megértettem a célzást. Miután a család nagy része amúgy troll származású, idővel elmaradoztam ezekről a rendezvényekről és szerintem ez mindenkinek megfelelő felállás, mert azóta se került szóba, hogy mennem kéne, tehát lehet pont miattam volt. Én ezt tökéletes megoldásnak érzem, szerintem ti is maradjatok távol a rendezvénytől, lehet ez lenne a cél.
okt. 12. 19:45
 124/126 anonim ***** válasza:
0%
Hoppsz... A kérdező hozzászólását törölték. Akkor ez valami családi titkos kamuzás.... Megosztó kérdés, sok hozzászólás, sok reklám.
okt. 12. 19:47
 125/126 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező 🤣🤷🏻Hasonló volt a sztori nálunk is,csak nálunk nem hívtak,hanem ment magától 😂Én nem voltam szivbajos,nekem nagyon tetszett a helyzet,hogy próbálkozik.Aztan egy karácsonyi ebéden ,megjelentunk mi is a párommal, amikor tudtunkra jutott,hogy ismét ott van;)és tettem róla ,hogy többet ne érezze jól magát 😉A párom végig fogta a kezem csokolgatott,beszéltünk előtte az eljegyzésunkrol.Valami miatt többet nem ment a most már anyosomekhoz.🤷🏻🤣
okt. 18. 16:03
 126/126 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elfogadni. Mindenkinek kell, hogy legyen önbecsülése. Én nem mennék el így, és ha féltékenynek mondanak, akkor lelkük rajta. Nyilván beszélnek a hátad mögött más is, ha ennyire odavannak az exért.

Ha a párodnak nem tetszik, hogy nem akarsz elmenni, az az ő baja. Sőt, akkor nem veled szolidáris, hanem a szüleivel, akik durván bánnak veled.

Nagyon rossz helyzet. Ha a párod szülei egy cseppet is törődnének a te érzéseiddel, akkor például külön hívnák meg az exet (egyre ritkábban) és külön titeket. De téged csak egy felszedett nőcskének gondolnak, és ezt éreztetik veled.

Nincs az a férfi, aki miatt ezt felvállalnám.

nov. 11. 14:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!