Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van gyerek az milyen...

Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek nincs? És miért nézi le?

Figyelt kérdés
Most ha valaki nem akar meg amúgy sincs párja sem akkor miért kell lenézni? Meg a hülyeségeket kérdezni? Mit számít nekik kinek van gyereke vagy kinek nincs? Amúgy is túl népesedés van. Persze tisztelet a kivételnek nem minden gyermekes csinálja ezt, de sok igen.

tegnap 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell foglalkozni velük, kit érdekel, mit gondolnak?
tegnap 14:53
 2/61 anonim ***** válasza:
60%
Azért ez erős általánosítás. Én nem kérlek szamon és nem is nézlek le, eskü
tegnap 14:59
 3/61 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon erősen általánosítasz. Túlnépesedés ebben az országban pedig éppen nincs, de az is hülye, aki azért csinál gyereket, hogy legyen munkaerő meg nyugdíj.
tegnap 15:02
 4/61 anonim ***** válasza:
30%

ki sértet meg téged kėrdező.

mert engem nem ėrdekel ki akkar ki nem gyereket.

tegnap 15:21
 5/61 anonim ***** válasza:
71%

Nem túlzott az általánosítás, csak nézzetek meg egy kommentszekciót amikor pl egy celebről cikkeznek hogy nem akar gyereket. Elhordják minden utolsó genetikai zsákutcának, meg ilyeneket írnak neki hogy meg se kellett volna születnie.

Én sem tudom mire a háborgás, én se kérek számon senkit hogy kinek kell x gyerek. Ha szerintük én lemaradok az élet örömeiről mert nem vállalok gyereket akkor az az én bajom, nem tudom mit ártok másoknak ezzel

tegnap 15:22
 6/61 anonim ***** válasza:
86%

Sajnos nem lehet gyermekem, és mondták már rám, hogy genetikai hulladék vagyok. Olyan valaki mondta, aki nagyon liberálisnak tartja magát - nem csak politikai értelemben.

Szerintem ez a nem szabad általánosítani dolog csak maszlag, engem a személyes tapasztalatok befolyásolnak.

tegnap 15:30
 7/61 anonim ***** válasza:
61%

1.) A nőkben jelen van az gondolkodásmód, hogy kötelesek szülni és beteljesíteni életük célját.

2.) Szerintem sokan csak féltékenyek azokra, akik mernek nemet mondani a társadalmi elvárásoknak.

3.) Szimplán bunkók és szeretnek kötekedni.

3.)

tegnap 15:31
 8/61 anonim ***** válasza:
93%

Nekem van egy lányom és így is van, aki csesztet, hogy mikor jön a második 😆.

Nem kell velük foglalkozni.

tegnap 15:36
 9/61 anonim ***** válasza:
72%

Mert mindenhol azt éreztetik, hogy többet ér az akinek van gyereke. Kedvezményes hitelek, adókedvezmény, diákhitel törlesztéstől eltekintés, gyerekes parkoló, családi kedvezmények mindenhol, munkahelyen mindenki hozzájuk alkalmazkodik beosztást tenintve, stb

Nyilván azt képzelik, hogy ők többet érnek, a gyerektelen meg semmit.

tegnap 15:49
 10/61 anonim ***** válasza:
73%

9 ami amúgy csak azokra vonatkozik akinek minimum 2, de inkább 3 4 gyereke van.

Egy gyerekkel nem támogat a kutya se, nincs családi kedvezmény pl.

tegnap 15:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!