Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek
nincs? És miért nézi le?
Figyelt kérdés
Most ha valaki nem akar meg amúgy sincs párja sem akkor miért kell lenézni? Meg a hülyeségeket kérdezni? Mit számít nekik kinek van gyereke vagy kinek nincs? Amúgy is túl népesedés van. Persze tisztelet a kivételnek nem minden gyermekes csinálja ezt, de sok igen.
#28 mi volt bunkó a kommentemben? Teljesen komolyan kérdem.
jan. 26. 00:37
32/63 anonim válasza:
Előző vagyok, a kérdés a #29nek ment.
jan. 26. 00:37
33/63 anonim válasza:
29,
Miert bunko, mert nem akarja a gyereksirast hallgatni es kelni?
Ezeket ki akarja?😅
Nem jo erzes a gyereksiras, nyilvan ahhoz nincs kedve h megoldja a gyerek problemajat.
En sem szeretem ha sirnak a gyerekek, de szivesen allok elebe a problemanak. Ettol a kommentelő meg nem bunko, csak mas az elvarasa az elettol.
Anyakent nekem sem letelemem, hogy ejjel 4x kelljen kelnem, de nyilvan odaadassal felkelek ha kell. Ha valaki ezt nem akarja tovabbra sem bunko.. tehát igen, az ilyen ne is vallaljom gyereket, de ettol ő semmivel sem kevesebb annal, mint aki vállal
jan. 26. 00:42
34/63 anonim válasza:
#33 Az, hogy gyereksírás, meg a saját gyereked sírása, két külön dolog. Aki utóbbit még nem tapasztalta, az ne fogalmazzon így, hogy neki ez nem hiányzik. Oké, nem akarja hallgatni, de muszáj így megfogalmazni? Gyakorlatilag megfordult a dolog, most a gyerektelenek szidják a gyerekeset, hogy hülyék vagyunk, mert mi "akarjuk" hallgatni. Hát az ilyet hívom úgy, hogy bunkó, miközben amúgy olyan dologba pofázik bele, amiről az égvilágon semmi fogalma nincs, de ha ilyen, akkor a világ minden gyerekének jobb, ha nem is lesz.
jan. 26. 00:51
35/63 anonim válasza:
#34 nagyon is van róla fogalmam, bőven gimnazista voltam, amikor anyámék bevállalták a kistesót. Végigvirrasztottam ugyanúgy azokat az éjszakákat gyerekbőgést hallgatva, ugyanúgy korlátozva voltam, nem lehetett csak úgy menni, mert mindig kellett az ingyen bébiszitter, és köszönöm, én nekem ennyi elég volt. Nem kell mindent jobban tudni másoknál, hogy persze, azért mondja mert nem tudja miről beszél. Nagyon is tudom, csak lehet hogy el kéne fogadni, hogy nem mindenki akarja ugyanazt. De ismétlem, egyáltalán nem érdekel, ha valakinek ez a lét csúcsa, nekem nem az. Attól még hogy engem a hideg ráz a gondolattól, hogy ezt mégegyszer végigcsináljam, nem nézem le azt, aki ezt akarja. Hasonlóképpen nem gondolok rosszat arról, aki szeret x ételt, akkor is, ha én meg rosszul vagyok tőle. Alapvető érzelmi intelligencia kell hozzá.
jan. 26. 01:03
36/63 anonim válasza:
Azt birtam mikor fultanuja voltqm hogy egyik cigany a masikat kepes lenezni mert nincs meg gyereke.Gyakori ez naluk mert ugye ha van gyerek az mar vmi statusz szimbolum naluk,buszkek ra.Persze normalis korulmenyek kozott,szeretetben es torodesben eszuk agaban sincs felnevelni azt a gyereket vagy gyerekeket csak verni a melluk hogy nekik van.Az se gond hogy az unokatesojuktol xd Az allam meg fizet is nekik.Undorito
jan. 26. 02:55
37/63 anonim válasza:
Gyerekesként mondom: Tudod miért nyomasztanak téged ezzel? Mert a gyerekesek alig várják, hogy végre rád is tolhassák az összes gyerekkel kapcsolatos gondjukat, végre neked is lehessen panaszkodni 😀 viccet félretéve, nagyon primitív ember az, aki másra rá akarja erőltetni a saját nézeteit. Én vagyok az ufó, szingli barátnőim vannak, mégsem akartam egyiket sem “téríteni” az anyaság dumával. Ez az én döntésem, az én életem, az meg az övék. Nem attól leszünk barátok, mert ugyanúgy éljük az életünket.
jan. 26. 06:59
38/63 anonim válasza:
A 22-esnek üzenem (20. válaszadó vagyok).
Nem azt állítottam, hogy gyerek mellett nem lehet utazni, karriert építeni, de azért jóval nehezebb, sok lemondással jár a gyerekvállalás. Nem mindenkinek való az ilyesmi, én magam például félek a fájdalomtól, ami a szüléssel jár (rosszul viselem a fájdalmat), valamint a kialvatlanságtól is tartok. Plusz: elváltak a szüleim, illetve nem egy rosszul működő házasságot láttam a környezetemben.
Mindenki élje úgy az életét, ahogy jónak látja! :)
jan. 26. 07:25
39/63 anonim válasza:
#38 Nem azt mondtam, hogy a gyerek mellett kell megnézni Ausztráliát meg Japánt, hanem majd amikor felnőtt és a saját lábán áll. Tudod, a szakmai életed sem úgy zajlik, hogy 40 éves korodig víg nyugdíjas vagy, és majd utána kezdesz dolgozni.
jan. 26. 09:45
40/63 anonim válasza:
A 20-as és a 38-as válaszoló vagyok.
A szakmai életre vonatkozó állításodban van igazság, 39-es.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!