Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esélyeim vannak 2...

Milyen esélyeim vannak 2 gyerekkel alig átlagos jövedelemmel lakás nélkül egy válásnal?

Figyelt kérdés
Nem akarok a gyerekeim nélkül élni, de állandó veszekedésben és szomorúan idegbetegen sem.

tegnap 22:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Van hova menni, pl nagyszülők ahol elférnétek?
tegnap 23:04
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Lakhatásod megoldva a gyerekekkel? Nagyszülőknél?
tegnap 23:10
 3/30 anonim ***** válasza:
19%
Minek írsz ki kérdést, ha nem válaszolsz csak órák múlva, se?!
ma 00:26
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben az ellen nem tudja igazolni, hogy a körülmények a gyermeknevelés feltételeit kizárják - az h. albérletben laksz, vagy a gyermekeket tisztes szegénységben neveled (itt jön be a megélhetéshez szükséges egy főre jutó jövedelem kérdése) önmagában nem zárja ki az alkalmasságot - az esélyeid kiválóak, ha Te vagy ez édesanya.

Amennyiben dolgozol, van igazolható jövedelmed és a múltbeli életviteled alkalmas volt/nem zárta ki a gyermeknevelést, akkor sima liba.

ma 02:15
 5/30 anonim ***** válasza:
89%
Más kérdés, h. van amikor én sem javasoltam a szülőnek ezt...annyira nagy volt a kontraszt.
ma 02:16
 6/30 anonim ***** válasza:
6%
Se lakásod, se pénzed, csak a meztelen pıcsád. Majd biztosan neked ítélik a gyerekeket. Szépen mennek az apjukhoz, te meg fizetheted a gyerektartást neki.
ma 06:48
 7/30 anonim ***** válasza:
94%

3-as: egy kétgyerekes anya éjszaka alszik, nem a neten van.

Kérdést meg akkor írnak ki az emberek, amikor van idejük, a legtöbben nem napi 24 órában vannak online!

ma 07:48
 8/30 anonim ***** válasza:
34%

6-os: gondolod, hogy az apa akarja a gyerekeket?

Meg a kérdezönek ha nincs rendes jövedelme, mekkora összeget fizet gyerektartásként - 10 ezer Ft-ot, nem hiszem, hogy az apa pont erre reflektálna.

ma 07:50
 9/30 A kérdező kommentje:
Én vagyok az anya. A gyerekek 6,5 és 8 évesek. Apukam idős beteg örül hogy él. anyukám nárcisztikus ,manipulatív vele nem jó a kapcsolat,nem szeretném őt a gyerekeknek. Műszakban dolgozom reggel és ejszaka. A jövedelmem kb 300-330 ezer között mozog. Kilátástalan ugye?
ma 08:06
 10/30 anonim ***** válasza:
27%
Eléggé.
ma 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!