Milyen esélyeim vannak 2 gyerekkel alig átlagos jövedelemmel lakás nélkül egy válásnal?
27 én nem az a válaszoló vagyok, de nem...nem lenne gond.
Nem mindent "kell" igazolni".
32-es, vagy épp utólag derültek ki megcsalások például.
Sosem tudhatod, mi megy zárt ajtók mögött. Javaslom, akkor nyisd ki a büdös szádat, ha tudsz bármi építő jellegűt is mondani, mert semmi értelme annak, hogy csak rugdosod a másikat! :)
32-es: szerinted egy ember egész életében ugyanolyan??? A legtöbb probléma abból adódik, hogy az emberek folyamatosan változnak, ezért 5-10 év múlva már nem olyanok, mint elötte.
Csak pár példa: amikor összekerülnek, csak ünnepnapokon iszik a férj, késöbb hét végén is, aztán két közben párszor elmegy a haverokkal is, pár év múlva meg alkoholista. Vagy szeretne pár gyereket, az elsö pár hónapban-évben foglalkozik is velük, aztán érdekesebb lesz a haverokkal focit nézni, pecázni, kocsmába menni, vagy a feleség helyett új nöt keresni, aki még érdekes, nem megszokott - ezeket elöre látni nem lehet, az idöutazás nincs feltalálva.
Ha a gyerekvállalással addig várnának, amíg biztos, hogy nem történik semmi iylen, akkor soha senkinek nem lenne gyereke, mert a jövöt nem lehet elöre látni
Senki sem javasol megoldásokat szinte.
Nem tudom hogy milyen helyzetben vagy pontosan. De én kérnék valakitől 2 havi kaució+1 havi bérlet árát, akár kölcsönt is felvennék és elköltöznék. Ez kb 500ezer forintból is meg lehet oldani. 1 év alatt lassan vissza tudod törleszteni. Onnantól kezdve megvan a saját albérlet, bevételed is van, probléma e része megoldva.
"De én kérnék valakitől 2 havi kaució+1 havi bérlet árát, akár kölcsönt is felvennék és elköltöznék"
Addig mondjuk nem költözhet el a gyerekekkel, amig azok nala nincsenek elhelyezve. 330e-bol meg egyedül se fog tudni megélni, nemhogy 2 gyereket eltartani, albérletet fenntartani meg a kölcsönt visszafizetni
Nekem 550 a nettóm, ugyanúgy 2 gyerekek van és még én sem mernék albiba menni velük 0 forint megtakarítás mellett, nem még hitelt felvéve kaucióra. Azt fizetni is kell+még a bérleti díj. Azt is figyelembe kell venni, hogy 100+rezsi alatt nem nagyon van albérlet és az olcsóbbakért megy a harc. Mindenki a gyermektelen párt, vagy az egyedülálló gyermektelent fogja előnyben részesíteni. Egy egyedülálló anya 2 kicsivel állhat sorba ezekért akármeddig mire valaki kiadja neki. Szóval nem apellálnék arra, hogy majd úgyis kifogok egyet jó áron. Inkább a 150+rezsi kategória a reális az ő helyzetében.
Hisz a nagyon olcsó pici is és megint ott tartunk, hogy ki adja ki a garzonját vagy szoba-konyháját egy egyedülállónak 2 gyerekkel? Sok ilyenhez oda is van írva max 1-2 személynek, fiatal párnak kiadó.
Nem akarok negatívkodni, de ismerem a piacot, a munkámhoz kapcsolódik, ez a realitás. Én maradnék ahol vagyok, gyűjtenék, képezném magam, tanulnék valamit, ami ingyen van pl nyelvet, akármi.
39-es vagyok folytatom.
Ha házasok vagytok, ha nem, akkor is a gyerekek alapján fognak dönteni. A gyerekek maradnak a lakásban és plusz az a személy aki a felügyeleti jogot kapja.
A felügyeleti jogot az kapja, aki többet gondoskodik a gyerekekröl. És itt nem a pénzröl van szó, hanem a képességekröl. Ki föz, most, takarit, tanul a gyerekekkel, stb, szóval a gyerek szempontjából nézik.
Mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!