Milyen esélyeim vannak 2 gyerekkel alig átlagos jövedelemmel lakás nélkül egy válásnal?
Szerintem nem kilátástalan.
Apukádnak előbb utóbb úgyis segítségre szorul, lehet örülne is ha körülötte lennétek.
Ehhez a pénzhez még hozzájöhet a gyerektartás, attól függ hol laktok, milyen drága az élet arra...
Meg lehet találsz egy megfelelő egzisztenciális új párt.
Sok erőt kívánok!
F33
"A gyerekeknek jobb lenne ha az apjuknál maradnának"
Konkrétan miert? Nulla háttér informacio van arról, milyen az apa, milyen az anya, milyenek q gyerekek és kinek kivel milyen a viszonya. Annyi ismert, hogy az apae az ingatlan. Semmi más.
Én is így voltam pár éve.
De minden hónapban tettem félre pénzt, amiről csak én tudtam.
Most ha akarnék, 5 évre ki tudnék venni egy albit.
Vagy a megtakarításomhoz tudnék felvenni egy kölcsönt.
Minden hónapban tegyél félre egy keveset.
Lehet hogy csak 20,vagy néha 50 de szépen lassan összegyűlik, sőt addigra már nagyobbak lesznek a gyerekek és tudnak jönni menni iskolába, és nem lesz gond.
Idő, türelem, kitartás.
19
Házasság alatt? Hacsak nincs házassági vagyonjogi szerződés, amit félre teszel, az közös vagyon. Akkor is, ha a saját fizetesedbol teszed félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!