Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen esélyeim vannak 2...

Milyen esélyeim vannak 2 gyerekkel alig átlagos jövedelemmel lakás nélkül egy válásnal?

Figyelt kérdés
Nem akarok a gyerekeim nélkül élni, de állandó veszekedésben és szomorúan idegbetegen sem.

dec. 28. 22:59
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem kilátástalan.

Apukádnak előbb utóbb úgyis segítségre szorul, lehet örülne is ha körülötte lennétek.

Ehhez a pénzhez még hozzájöhet a gyerektartás, attól függ hol laktok, milyen drága az élet arra...

Meg lehet találsz egy megfelelő egzisztenciális új párt.

Sok erőt kívánok!

F33

dec. 29. 08:12
 12/38 A kérdező kommentje:
Apukamnak van élettársa és messze is laknak. A lakás amiben élünk a férjemmel, örökölte, különben neki a pucér feneke lenne amint kedvesen írta egy hozzászóló. Jövedelmem van csak kevés. Nem csak anyagi kérdés ez hanem logisztikai is.
dec. 29. 08:29
 13/38 anonim ***** válasza:
96%
Önmagában az, hogy nincs saját lakás, nem ok arra, hogy ne nálad legyenek a gyerekek elhelyezve. Ha nincs lakhatas. Albérletet tudsz fenntartani?
dec. 29. 08:34
 14/38 anonim ***** válasza:
49%
A gyerekeknek milyen a kapcsolatuk az apjukkal?
dec. 29. 09:16
 15/38 anonim ***** válasza:
14%
Mire?
dec. 29. 09:40
 16/38 anonim ***** válasza:
12%
A gyerekeknek jobb lenne ha az apjuknál maradnának.
dec. 29. 09:44
 17/38 A kérdező kommentje:
Mitől lenne jobb? Mert több pénze van? Azt se tudod milyen ember...
dec. 29. 09:57
 18/38 anonim ***** válasza:
95%

"A gyerekeknek jobb lenne ha az apjuknál maradnának"

Konkrétan miert? Nulla háttér informacio van arról, milyen az apa, milyen az anya, milyenek q gyerekek és kinek kivel milyen a viszonya. Annyi ismert, hogy az apae az ingatlan. Semmi más.

dec. 29. 09:58
 19/38 anonim ***** válasza:
73%

Én is így voltam pár éve.

De minden hónapban tettem félre pénzt, amiről csak én tudtam.

Most ha akarnék, 5 évre ki tudnék venni egy albit.

Vagy a megtakarításomhoz tudnék felvenni egy kölcsönt.

Minden hónapban tegyél félre egy keveset.

Lehet hogy csak 20,vagy néha 50 de szépen lassan összegyűlik, sőt addigra már nagyobbak lesznek a gyerekek és tudnak jönni menni iskolába, és nem lesz gond.

Idő, türelem, kitartás.

dec. 29. 09:59
 20/38 anonim ***** válasza:
69%

19

Házasság alatt? Hacsak nincs házassági vagyonjogi szerződés, amit félre teszel, az közös vagyon. Akkor is, ha a saját fizetesedbol teszed félre.

dec. 29. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!