Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van gyerek az milyen...

Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek nincs? És miért nézi le?

Figyelt kérdés
Most ha valaki nem akar meg amúgy sincs párja sem akkor miért kell lenézni? Meg a hülyeségeket kérdezni? Mit számít nekik kinek van gyereke vagy kinek nincs? Amúgy is túl népesedés van. Persze tisztelet a kivételnek nem minden gyermekes csinálja ezt, de sok igen.

jan. 25. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
52%
#19 És ha valakinek nincs gyereke, mégis megkérdezi, az már nem is ember szerinted?
jan. 25. 21:00
 22/63 anonim ***** válasza:
13%
#20 Tehát csupa olyan dologban, amit gyermekvállalás előtt és után is lehet csinálni? Ne haragudj, én nem szólok senkinek be akinek nincs gyereke, de hülyének nézem azt, aki ezzel indokolja. Tehát az élet dolgaiból egyet nem vállalsz be, és buksisimit vársz?
jan. 25. 21:01
 23/63 anonim ***** válasza:
56%
#22 lehetni lehet, csak sokkal nehezebb, tehát az indok ugyanúgy jogos.
jan. 25. 21:15
 24/63 anonim ***** válasza:
6%
Nehezebb? Gyerek ide vagy oda, munka mellett nincs időm világot látni. Huszonévesen pénzem nem lett volna. Most 50+-osan meg van pénz is, idő is.
jan. 25. 21:18
 25/63 anonim ***** válasza:
49%
#24 nekem huszonévesként furcsa, de munka mellett van idom és pénzem, ha gyerekem lenne, akkor se idom se pénzem nem lenne. Vagy gyereket oké pénz nélkül bevállalni? Tényleg nem értem. De karrierre se tudsz olyan könnyen fókuszálni, ha mindig a gyerekért kell rohanni, mert minden második héten elkapott valami kórt az oviban. De mondom, engem nem zavar, ha valaki ebben látja az élet értelmét, de én szeretem a nyugis életet, nem hiányzik egy bömbölő csecsemő, vagy egy hisztis kisgyerek a szabadidőmből SEM.
jan. 25. 21:26
 26/63 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem az is rendben van ha nem akar valaki gyereket, es az is ha akar. Eszembe nem jutna megserteni, kerdore vonni senki egyik oldalrol sem. De! Ha valakivel beszélgetek, es felkerul temaba, (es onkent nem akar gyereket), miert veszi ezt sertesnek hogy megkerdezem? En meg ezt nem ertem. Az atlag parok szeretnenek gyereket, nem az a mindennapi ha nem. Ebbol kifolyolag ha véletlenül valaki feteszi a kerdest, akkor az miert sertodik meg, vagy ceszi tolakodasnak, ha o onszantabol nem akar. Mas az ha nem jon ossze es az evek soran trauma alakul ki benne, es errol beszelni sem akar. De emberek vagyunk, tudunk kommunikálni szavakkal, megertem ha ezt a valaszt kapom, hogy errol nem szeretnek beszélni. Mondom ezt ugy, hogy evekig probalkoztunk a gyerekkel, sok sok ismerosom szült addig. Eszembe nem jutott meg igy sem megsertodni ezeken a kerdeseken. Na persze, mas az ha nem erti meg a kerest, es firtatja a temat.
jan. 25. 22:39
 27/63 anonim ***** válasza:
22%

Nekem meg van pénzem, időm és gyerekem is :D

Mindenki azt csináljon sztm amit akar.

jan. 25. 23:03
 28/63 anonim ***** válasza:
59%

#26 nem maga a kérdés, hogy “szeretnél/tervezel gyereket?” A sértő, hanem az, ha a választ nem fogadják el, és még turkálnak a másik ember magánéletében/pénztárcájában, stb. Az dühítő tud lenni.

#27 grat, nekem elég a pénz és az idő. Nem akarok gyerek sírást hallgatni. És korán kelni miattuk.

jan. 25. 23:50
 29/63 anonim ***** válasza:
32%
#28 Mondjuk ekkora bunkónak ne is legyen gyereke.
jan. 26. 00:02
 30/63 anonim ***** válasza:
0%

28 én egy szóval nem írtam, hogy hallgasd meg kellj korán.

Engem pont nem érdekel ki mit csinál!

jan. 26. 00:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!