Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek nincs? És miért nézi le?
44.
30 évesen unatkozni?
70 évesek is utaznak, élnek!
Falusi vagy?
51.
- Falusi vagy Zsolt?
- Itt Horton lakom én.
- Jó hát azér mondom falusi
- Igen, igen.
Egy gyerekem van, nem is lesz tobb, en meg nyilvan azert kapom az okoskodast, hogy egygyereknemgyerek, kellatestver, stb. Ha lenne meg egy, mondjuk meg egy lany, akkor kellfiuis, legyenmegegy.. na mindegy, szoval mindig lesz valaki agyhalott, aki beugat valami miatt.
Viszont jelen vita alatt en a gyerektelenek partjat fogom. Nem a babam az eletem ertelme, elotte is volt ertelme es celja az eletemnek, nem azert szultem, hogy a gyerekem feldobja az unalmas es szurke eletemet. Nem is vagyok momzilla, megferek a gyerektelenek mellett. A neveletlen, hisztis gyerekeket en is utalom, a szuleiket meg jobban. Azokat is, akik mindig bedobjak a “dehatenedesanya/edesapavagyok” kartyat. Szoval nekem a szulokkel sokkal tobb bajom van, mint a nem szulokkel. Sokkal tobb a rossz szulo, akiknek abszolut nem kellett volna gyereket vallalniuk. Csak oket az ilyen habzo szaju gyerekmentes-ellenesek soha nem tamadjak.
54.
Oké te ilyen egyszerű ember vagy, akinek kín az utazás, meg elég Párizs munkaügyben.
6 gyerekünk van, de nem tartom magam többnek vagy jobbnak annál, mint akinek nincs, akár mert nem lehet, akár mert nem akar.
(Az viszont tök gáz, amikor a gyerekeseket a Csok miatt utálják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!