Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van gyerek az milyen...

Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek nincs? És miért nézi le?

Figyelt kérdés
Most ha valaki nem akar meg amúgy sincs párja sem akkor miért kell lenézni? Meg a hülyeségeket kérdezni? Mit számít nekik kinek van gyereke vagy kinek nincs? Amúgy is túl népesedés van. Persze tisztelet a kivételnek nem minden gyermekes csinálja ezt, de sok igen.

tegnapelőtt 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
63%

44.

30 évesen unatkozni?

70 évesek is utaznak, élnek!

Falusi vagy?

tegnap 12:48
 52/62 anonim ***** válasza:
0%
SENKI nem válaszolt a #15-ös válaszoló felvettésére pedig az érdekesebb. Csöves baráti társasag le van nez ve ?
tegnap 12:48
 53/62 anonim ***** válasza:

51.

- Falusi vagy Zsolt?

- Itt Horton lakom én.

- Jó hát azér mondom falusi

- Igen, igen.

tegnap 12:50
 54/62 anonim ***** válasza:
0%
#51 Na de minek? Elmegyek Párizsba munkaügyi útra, van egy szabadnapom és azt mondom, meh. Voltam már, amit akartam, láttam, inkább csak szenvedés hogy repülni kellett meg reptéren várakozni.
tegnap 12:56
 55/62 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem tudom, szerintem elég önző dolog csak az egyedülléttől való félelem miatt gyereket vállalni. Persze mindenki maga tudja...
tegnap 13:12
 56/62 anonim ***** válasza:
78%

Egy gyerekem van, nem is lesz tobb, en meg nyilvan azert kapom az okoskodast, hogy egygyereknemgyerek, kellatestver, stb. Ha lenne meg egy, mondjuk meg egy lany, akkor kellfiuis, legyenmegegy.. na mindegy, szoval mindig lesz valaki agyhalott, aki beugat valami miatt.

Viszont jelen vita alatt en a gyerektelenek partjat fogom. Nem a babam az eletem ertelme, elotte is volt ertelme es celja az eletemnek, nem azert szultem, hogy a gyerekem feldobja az unalmas es szurke eletemet. Nem is vagyok momzilla, megferek a gyerektelenek mellett. A neveletlen, hisztis gyerekeket en is utalom, a szuleiket meg jobban. Azokat is, akik mindig bedobjak a “dehatenedesanya/edesapavagyok” kartyat. Szoval nekem a szulokkel sokkal tobb bajom van, mint a nem szulokkel. Sokkal tobb a rossz szulo, akiknek abszolut nem kellett volna gyereket vallalniuk. Csak oket az ilyen habzo szaju gyerekmentes-ellenesek soha nem tamadjak.

tegnap 13:30
 57/62 anonim ***** válasza:
100%

54.

Oké te ilyen egyszerű ember vagy, akinek kín az utazás, meg elég Párizs munkaügyben.

tegnap 13:50
 58/62 anonim ***** válasza:
41%

6 gyerekünk van, de nem tartom magam többnek vagy jobbnak annál, mint akinek nincs, akár mert nem lehet, akár mert nem akar.

(Az viszont tök gáz, amikor a gyerekeseket a Csok miatt utálják.)

tegnap 13:55
 59/62 anonim ***** válasza:
91%
Jò kérdés és kur v@ra tapintatlan és idegesítő! Szerintem ez mindenkinek teljes magánügye és zaklatni sem kellene senkit! Mi közel 4 évet vártunk a férjemmel, hogy terhes legyek, persze addigra már mindenki végig nyùzott, hogy miért nincs még? Mire várok? Tán nem akarok szülni? A legjobb az volt, mikor lazán oda vágták, hogy mivan ti nem akartok gyereket, vagy nem jön össze? Agyamra mentek ezek a keselyűk. Nekem eszembe sem jutna, hogy barkit zaklassak gyerek témával.
tegnap 17:05
 60/62 anonim ***** válasza:
62%
#55 És ezt te hol olvastad? Ha ezt olvastad, ennyi erővel barátaid is csak azért vannak, hogy elűzzék az unalmadat.
tegnap 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!