Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van gyerek az milyen...

Akinek van gyerek az milyen jogon kéri számon azt akinek nincs? És miért nézi le?

Figyelt kérdés
Most ha valaki nem akar meg amúgy sincs párja sem akkor miért kell lenézni? Meg a hülyeségeket kérdezni? Mit számít nekik kinek van gyereke vagy kinek nincs? Amúgy is túl népesedés van. Persze tisztelet a kivételnek nem minden gyermekes csinálja ezt, de sok igen.

tegnapelőtt 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
93%

Nem akarok gyereket. Az én tapasztalatom az, hogy a kisebb százalék csak simán érdeklődik, a nagyobb százalék meg mintha úgy gondolna erre, hogy nekem meg kell indokolnom számukra, hogy miért nem akarok gyereket. Persze minden indokkal vitatkoznak, számukra egyik sem elfogadható.

Aki felfújja magát, az sokszor megbánta. Nem gondolt bele előre. Teherbe esett, és 0 végiggondolással, "akkor már miért ne" hozzáállással megszülte a gyereket. Vagy úgy gondolta, ez az élet rendje. Vagy valaki által belekényszerítve érezte magát.

Ők úgy kompenzálnak, hogy magukat piedesztálra emelik. Hogy ez önfeláldozás, munka, az élet rendje. Akiket nem érdekli, hogy neked lesz-e gyereked, ők is elmondják, hogy meló meg nehéz, de nem gondolják magukat szentnek emiatt. Rajtuk látszódik, hogy ezt választották, mindennel együtt, éd elégedettek, szeretik a gyerekeiket. Nem teher nekik a szülőség. És ők azok, akik azt mondják neked, hogy ha nem vagy 100%-ig biztos benne, hogy akarsz, akkor ne vállalj. A másik oldal meg, hát szüljél, a sajátodat majd megszereted...

tegnap 19:38
 62/62 anonim ***** válasza:
85%

46-os, veled az élen ;)

Én tudatosan nem vállalok gyereket, ugyanis felmértem az anyagi helyzetemet, nem tudnék ellátni egy gyereket - azzal ne gyere, hogy "ketten vállaljátok a férfival együtt", mert ez bulllsh.t.

Ennyi. És nem fogok segélyekre utazni meg nyomorogni, hogyga apuka esetleg megpattan és utal majd kemény 30.000 gyt-t nagy kegyesen.

Olvasgass egy kicsit a gyereknevelés kategóriában vagy a válás kategóriában is, mennyi véglény szúrja ki a saját gyereke szemét 30-40 ezerrel, ami egyhavi kajára nem elég.

ma 08:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!