Január 20.án elhunyt 50 éves ember után februárban milyen pénzt kap a gyámja? Eddig volt még ápolási pénzt is kapott a gyámja.
Figyelt kérdés
#ápolási pénz
tegnap 18:56
4/14 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is. A halott gyámja állítja,hogy még feruár,márciusban is megkapja a halott fia után a nyugdíjat is meg az ápolási pénzt is.
tegnap 20:30
5/14 anonim válasza:
Az csak akkor lehetséges, ha nem lett jelentve, hogy meghalt az illetö - akkor pedig a pénzt vissza fogják követelni, emellett még adott esetben csalás miatt fel is jelenthetik.
6/14 A kérdező kommentje:
A hamvasztást elintézte,hogy ingyenes lesz,pénztelenségre hivatkozva
tegnap 20:39
7/14 anonim válasza:
Nyugdíjat biztosan nem kap, az ápolásit lehet, hogy utólag utalják, szóval azt talán még februárban megadják; gondolom, időarányosan jár az is.
(De ebben nem vagyok biztos.)
Jobb lenne, ha ezeknek utánanézne, mert ha jogtalanul veszi fel, könnyen megüti a bokáját.
8/14 A kérdező kommentje:
A háziorvosa intéz neki mindent, az pedig törvénytelenségbe nem fog bele menni,szerintem.
tegnap 20:59
9/14 anonim válasza:
A háziorvosa intéz neki mindent
Semmit nem tud intézni ebből a háziorvos.
10/14 anonim válasza:
Megint idejön válaszolni, akinek fogalmi nincs a kérdésről, de még ahhoz is lusta, hogy mielőtt nekiáll írni, legalább megnézze...
Igen, kapni fog még ápolási díjat, mert az a halálozás hónapját követő harmadik hónap utolsó napjával szűnik meg.
Lehet pirospacsizni, ahogy szoktak a sértett hozzá nem értők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!