Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
 81/105 anonim ***** válasza:
49%

80. Nem megkrepál hanem bekrepál, és ezt a szót tárgyra szokták használni. Mint pl tönkremegy=bekrepál

Másodszor egy ember halálát kívánni nem szép dolog csak azert mert fiatalabb a barátnője.

Már én is azon a véleményen vagyok hogy itt magát a vőlegényet kellene sajnálni.

aug. 28. 17:05
 82/105 anonim ***** válasza:
20%

"A kolleganőm is több mint húsz éve fiatalabb a férjétől. "

És ilyenkor belegondolnak, hogy várhatóan 30 év magány vár rá? Vagy belekalkulálta a következő házasságot is a tervbe?

aug. 28. 17:07
 83/105 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen nem szúrja el az életét, legfeljebb hoz egy rossz döntést. Az ő élete, neked tudomásul vételi jogod van. Mivel a szülője sem vagy, még annyi feladatod sincs, hogy segíts neki, ha esetleg a döntése miatt ez szükségessé válna.
aug. 28. 17:09
 84/105 anonim ***** válasza:
48%

""Egy bizonyos idő után bejegyzett élettársi kapcsolat nélkül is ugyanolyan jogai vannak egy élettársnak mint egy házastársnak. ""

SOHA!

aug. 28. 17:10
 85/105 anonim ***** válasza:
93%

Geco, micsoda kerdesek vannak ma...🤦🏼‍♂️

Magasroptu...

Nem arrol volt szo, h kiskoruak es fogyatekosok nem regisztralhatnak?

aug. 28. 17:35
 86/105 anonim ***** válasza:
83%

Ha jol megvannak akkor mi a problema? Terrorizalja? Lehuzza anyagilag? Elszakitja a csaladjatol?

En még csak 34 leszek de igy is joval idosebb vagyok a hugodnal, viszont ha 50 eves vagyonos ferfi lennek akkor nem bannam ha csinos fiatal parom lenne aki nem aggodik az anyagiak miatt es az eletemet boldogga teszi.

aug. 28. 17:57
 87/105 anonim ***** válasza:
100%

"Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, "

Úgy szól a népi mondás, hogy más kárán tanul az okos.

Ez sajnos nem igaz. Mindenkinek saját magának kell megtanulnia, akár saját kárán is, hogy mi a helyes út. Erről pedig senkit nem lehet lebeszélni, a saját ismeret megszerzéséhez saját megtapasztalás kell.

aug. 28. 18:26
 88/105 anonim ***** válasza:
66%

De most tényleg: mitől féltitek? Öregebb nála, persze, hogy nem olyan jó látvány, de olyan életet biztosít neki, amilyenről ti nem is álmodhattok. Együtt terveznek, nem arról van szó, hogy a pasi hülyíti. Mi olyan nagy baj ezzel?

Egy fiatalabb pasiban is csalódhat, az is meghalhat, megcsalhatja, bánthatja bármilyen módon. Attól még, hogy korabelit választana, semmivel nem lesz bebiztosítva, attól sem, hogy újra a szüleitek nyakán legyen, de mellesleg még te is juthatsz oda...Boldogabb lennél, ha valami csóró huszonévessel állna össze, akivel csak küszködnek? Tényleg úgy fest, hogy az a legnagyobb bajotok, hogy ő 23 évesen olyan kártyát húzott, amiről ti nem is álmodhattok, és irigyek vagytok...

aug. 28. 20:21
 89/105 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem a kommentek egy részét a hugi maga mondta hogy a kényelmes életvitel a vonzó neki. Gondolom attól félti a család hogy ő hiába diplomázott nem fog elhyezkedni sehol , ha a pasi megunja, vagy valsmiért nem működik a kapcsolat meheg csupasz p.csával a szüleihez. A kor meg önmegában nem lenne probléma, de elég árulkodó hogy elmondása szerint 50éves koráig egy komoly kapcsolatig sem jutott. Vagy mondenki menekül tőle a pénze ellenére is vagy nagyon magának való, nem tudom. De a család helyében én is aggódnék hogy csak egy fiatal libát keres akit odaköt magához.
aug. 28. 20:31
 90/105 anonim ***** válasza:
24%
Ha igazi a kérdés szerintem az a baj hogy gyereket akar az öregtől, jó kiszolgáltatott lesz
aug. 28. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!