1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?
Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...
Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...
a baj itt nemcsak a korral hanem a MASSZIV PIALAS sal van. ebbol csak katasztrofa fog szuletni de tenni semmit se tudtok sajnos ellene.
Vannak esetek amikor az ember latja hogy szeretett hozzatartozoja a vesztebe rohan es nem kepes megallitani. Tudom mert megtapasztaltam;-(
102. Nem borítékolható a katasztrófa. Csak mert a te csaladodban így volt nem biztos hogy mashol is ez lesz.
Szerintem ha most 24 éves akkor ha pár éven belül tönkre is megy a kapcsolata, simán újra tudja kezdeni az életét, a masszív alkesz meg maradjon meg magának. Katasztrófa akkor van ha vele marad miközben az bántja őt és a gyereket ....de ne szaladjunk ilyen messzire. Nem minden alkesz agresszív. És az se biztos hogy vele marad a lány hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!