Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
58%

Az én húgomnak is olyan párja van, aki a család szerint nem hozzá való és próbáltuk leválasztani őket egymásról. Az általad leírtaknál sokkal nagyobb gondot látunk ebben a frigyben, jót akartunk. Az lett az eredménye, ők még mindig együtt vannak (7 éve), van egy 3 éves gyönyörű kislányuk, boldogok. Mi szépen kizártuk saját magunkat ebből, a tesóm teljesen elfordult tőlünk és az elmérgesedett helyzetet talán sosem fogjuk tudni visszacsinálni. Nem szabadott volna piszkálnunk őket, már bánom nagyon. Mi faragtunk rá.

Szerintem ti is próbáljátok meg elfogadni a dolgot (tapasztalatból tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de lássuk be muszáj) mert különben elmarjátok magatok mellől azt is, akit szerettek.

Kitartást és sok türelmet kívánok!

aug. 29. 06:15
 92/105 anonim ***** válasza:
100%

89

Ehhez nem kell hogy 50 éves legyen a pasi, márpedig itt a kérdező legnagyobb problémája ez. Egy 25 evessel is összejövetelt volna és mellette is neki allhatna potyogtatni munka helyett.

aug. 29. 06:29
 93/105 anonim ***** válasza:
20%

"Ha igazi a kérdés szerintem az a baj hogy gyereket akar az öregtől, jó kiszolgáltatott lesz"

Mert ha beleszerelmesedne egy korabelibe, és attól akará ugyanezt, mondjuk családot alapítani még a huszas éveiben, azzal nem járhatna így? Most őszintén: melyik nő NEM válik kiszolgáltatottá, aki gyereket vállal? Kb akinek van egy se.gge alá tolt saját lakása, és passzív jövedelme a juttatások mellé... Merthogy szülőképes korban igazán nem sokan érik el ezt a szintet... Pár év munkaviszony, némi megtakarítás mellett is orosz rulett, akkor is, ha a harmincas évei közepéig vár, és vele egykorú a féjre. Némelyik válasz olyan szürreális valóságot vizionál... Persze, tökéletes párkapcsolat nincs, ahogy tökéletes partner sem, és azért valljuk be: egy működő párkapcsolat kompromisszumokon alapszik. Ő ilyet kötött, ő boldog, elégedett. Annyira nem undorodhat az embertől, ha gyereket tervez vele. Elveszik feleségül is. Kíváncsi lennék, ha kapna egy ingatlant is a faszitól legalább fele részben, akkor mivel ekézné a család...

Irigy békák vagytok.

aug. 29. 06:50
 94/105 anonim ***** válasza:
65%
Minek az embernek ellenség ha ilyen testvére van mint te.
aug. 29. 09:13
 95/105 anonim ***** válasza:
49%
Azt azért csípem, hogy a kommentelők szerint tök oké engedni a szerettünket eltoszni az életét egy apja korabeli ALKOHOLISTA faszival, csak mert az gazdag és hugica így mehet guccsizni.
aug. 29. 13:22
 96/105 anonim ***** válasza:
82%
#95 nem oké, de felnőtt ember, nem szólhatsz bele az életébe. Vagy megprobalhatsz beleszolni de akkor ne csodálkozz ha többet nem áll szóba veled.
aug. 29. 13:24
 97/105 anonim ***** válasza:
100%
91 és a te hugod is megmondta hogy azt szereti benne hogy mindent megvehet mellette? Nem tudom olvastad e a kerdezo kommentjeit de az ő huga ezt mondta.
aug. 29. 13:26
 98/105 anonim ***** válasza:
57%
92 bele is irtam a kommentbe de ne zavarjon. Pluszban megjegyeztem hogy 50evesen senkije nem volt a pasasnak ami szwrintem intő jel, ez nyilván 25 éveswn nem annyira gáz.
aug. 29. 13:28
 99/105 anonim ***** válasza:
93 nekem volt normalis munkám, így a gyedem és csedem is jó volt. Van hova visszamennem dolgozni. Nyilván nem a bármit megvehetek amit elgondolok kategória, de nem esnék ketségbe a férjem nélkül.
aug. 29. 13:31
 100/105 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem mit nem értesz. A húgod nem hülye, nem a tatába szerelmes hanem a pénzébe. Ez van, saját döntése hogy prostituálja magát. Ilyen az értékrendje, ilyen embert sikerült belőle nevelni. Erről nem lehet lebeszélni, mert a személyisége alapja az anyagiasság. Amúgy sokaknak az, ő legalább nyíltan felvállalja.

Azt mondjuk nem értem minek ide a gyerek. Ha a csinos húgod lestrapálódik a terhesség meg a kisgyerekes hajtás mellett, akkor lesz érdekes hogy kell-e még a gazdag bácsinak. Azért ezen gondolkozzon el. A házasság semmi, vagyis a húgod nem nagyon veszíthet semmit egy válással (de nem is feltétlen nyer bármit is). Viszont a gyerek az már szívás ha egyedül van rá az ember. Márpedig egy alkesz tuti nem lesz jó apa. Én gyeden vagyok jelenleg, a férjem nagyon jó apa, de így is kivagyok. Minden tiszteletem az egyedülálló anyáké, én nem bírnám. Reménykedjetek hogy a pasas már nem termékeny, mert ha a házassággal nem is, a szüléssel garantáltan elcseszi az életét a húgod.

aug. 29. 21:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!