Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
 51/105 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell hozzá jogi kar. Elég a tapsztalat.
aug. 28. 14:22
 52/105 anonim ***** válasza:
67%
De kérdező, azt áruld már el, a húgodat mi baj érhető, ha hozzamegy ehhez a pasihoz?
 53/105 anonim ***** válasza:
86%

42 azért te is jó sok hülyeséget hordasz össze.

Semmi sem úgy van a jogok világában, amit te nagyjából kigugliztál.

A húgodat meg addig piszkálod, míg a telefont sem fogja felvenni neked, a pasit fogja választani.

Nem a te dolgod, miért van vele, meg már azon appellálni, mi lesz, ha meghal :D

54/105 anonim ***** válasza:
91%

Pont azt írjuk hogy csak akkor van jelentősége. Jaj kérdező olvasd már el amit írtunk.

Valasnál a hazassagkotes után szerzett vagyon stb....

Mellesleg figyelmedbe ajánlom a következő li két. Figyelmesen olvasd el és ne az amerikai filmekből tájékozódj.

[link]

aug. 28. 14:23
 55/105 anonim ***** válasza:
44%

50-re

Pedig szívesen venném. Amúgy nem én írtam az együttéléses kommentet. Speciel én épp hazas vagyok

aug. 28. 14:24
 56/105 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem válaszolsz arra, hogy miért nem tudod elfogadni, hogy a húgod felnőtt ember és meghozza a sajàt döntéseit akkor is, ha később megbánhatja? Miért kellene neked felelősséget vállalni más élete iránt?

Direkr hagyod ki, mert troll vagy?

aug. 28. 14:25
 57/105 anonim ***** válasza:
95%
Szerinted a pasi nem tudja, hogy a 23 éves csaja miért van vele? Te most kiért aggódsz?
aug. 28. 14:25
 58/105 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell rá hatnod, ki kért meg erre, a szüleitek?
aug. 28. 14:26
 59/105 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem itt nem is hugicarol van szó, hanem nővérről. A kérdező a fiatalabb. Ez lehet az oka hogy ennyire nincs képben semmivel. A masik hogy nem is akaja megérteni mert okosnak hiszi magát. Innentől kezdve hiába magyarázunk neki bármit.
aug. 28. 14:27
 60/105 A kérdező kommentje:

Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem. Ezt érdemes észben tartani.

Nyilván a testvérem, szeretem és féltem. Valamint, ha ez nem jön neki össze, költözik vissza a szüleinkhez és tőlük fogja elvárni, amit a pasi biztosít jelenleg számára.

aug. 28. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!