1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?
Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...
Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...
42 azért te is jó sok hülyeséget hordasz össze.
Semmi sem úgy van a jogok világában, amit te nagyjából kigugliztál.
A húgodat meg addig piszkálod, míg a telefont sem fogja felvenni neked, a pasit fogja választani.
Nem a te dolgod, miért van vele, meg már azon appellálni, mi lesz, ha meghal :D
Pont azt írjuk hogy csak akkor van jelentősége. Jaj kérdező olvasd már el amit írtunk.
Valasnál a hazassagkotes után szerzett vagyon stb....
Mellesleg figyelmedbe ajánlom a következő li két. Figyelmesen olvasd el és ne az amerikai filmekből tájékozódj.
50-re
Pedig szívesen venném. Amúgy nem én írtam az együttéléses kommentet. Speciel én épp hazas vagyok
Miért nem válaszolsz arra, hogy miért nem tudod elfogadni, hogy a húgod felnőtt ember és meghozza a sajàt döntéseit akkor is, ha később megbánhatja? Miért kellene neked felelősséget vállalni más élete iránt?
Direkr hagyod ki, mert troll vagy?
Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem. Ezt érdemes észben tartani.
Nyilván a testvérem, szeretem és féltem. Valamint, ha ez nem jön neki össze, költözik vissza a szüleinkhez és tőlük fogja elvárni, amit a pasi biztosít jelenleg számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!