Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1,5 év után esküvő? Mivel...

1,5 év után esküvő? Mivel hassak rá, hogy ne tegye?

Figyelt kérdés

Húgomat teljesen a bűvkörébe vonta tavaly egy idősebb fickó (jövőre 50 lesz). Elmondta otthon, be is mutatta, viszonylag hamar a pasihoz is költözött, tehát nem ilyen szeretői viszonyról van szó... Szüleink úgy voltak vele, hogy tiltással semmire nem fognak menni, gondolták, az összeköltözés után úgyis felszáll a lilaköd és észhez tér. Nem ez lett, megkérte nemrég a kezét...

Ő a fellegekben van, szüleink még most is reménykedtek, abban bíztak, hogy úgyis 1-2 év múlva tartják az esküvőt, addig lehet bármi. De nem, még idén megtartják. Nagyszüleink azonnal azzal jöttek, hogy biztos terhes, azért ez a sietség. Kérdeztem tőle, mondta, hogy nem, de nem titkolt vágyuk, hogy jövő ősszel már hárman legyenek... Húgom itt van 23 éves frissdiplomásként. Okos, kedves, szép, csinos. Bárkit megkaphatna, előtte az élet, ő ezzel szúrná el az életét. És azt sem lehet mondani, hogy hű, de jó pasi lenne. Pocakos, már bőven őszül, a masszív piálás is meglátszik az arcán. Tavasszal gerincsérvvel műtötték, gyógyszert szed a szívére, magas vérnyomására. Tehát nem lehet azt sem mondani, hogy igen, 50 lesz, de kinéz egy jól karbantartott 40-nek...

aug. 28. 12:24
 71/105 anonim ***** válasza:
66%

Inkább mennék egy szegényebb pasihoz, akit naagyon szeretek, mint egy gazdaghoz, akivel "biztonságban érzem magam" a pénz miatt...

Viszont ez a húgod döntése, nem tehetsz semmit.

aug. 28. 14:42
 72/105 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ez az ő döntése.

Ha rosszul sül el, és nincs hova menni, a szüleid majd elődöntik, hogy haza mehet e.

Ez meg az ő döntésük.

aug. 28. 14:48
 73/105 anonim ***** válasza:
85%
A kolleganőm is több mint húsz éve fiatalabb a férjétől. Boldog házasságban élnek, az egyik lányuk második egyetemista, a másik középiskolába megy.
aug. 28. 14:48
 74/105 anonim ***** válasza:
89%

Miért aggódnak a szüleitek?

Húgod tanult, okos nő, azt írod.

A pasi pénzes, szereti, jól bánik vele, jó apajelölt a húgod szerint.

Mi itt a gond?

aug. 28. 14:52
 75/105 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg szeretik egymást, akkor örüljetek.

+A pasinak van pénze, így nem kell attól félni, hogy éhenhalnak.

aug. 28. 14:54
 76/105 anonim ***** válasza:
94%
eleg lenyegi info, hogy a hugod a penze miatt van vele, igy semmikeppen sem tudod lebeszelni rola, csak egy masik penzes pasi kedveert hagyna ott
aug. 28. 15:01
 77/105 anonim ***** válasza:
9%
Majd mikor otthagyja, kinevetheted. Lúzerek.
aug. 28. 15:15
 78/105 anonim ***** válasza:
92%

"Itt én kérdezek, ti válaszoltok és nem elszámoltattok engem. Ezt érdemes észben tartani."

Egészen addig akartam válaszolni a kérdésedre, amíg el nem olvastam ezt a kinyilatkoztatásodat. Kérdező, te tévedésben élsz, ha saját személyes szolgákat akarsz, vegyél fel személyzetet, a gyakori olvasóinak hiába pattogsz, mint kecskesz@r a deszkán...

aug. 28. 15:59
 79/105 anonim ***** válasza:
18%
Reménykedjetek (szüleid és te), hogy hamar megkrepál, húgod pedig fiatal özvegy lesz.
aug. 28. 16:59
 80/105 anonim ***** válasza:
82%

A húgod tudja mit csinál ezek szerint, es igencsak anyagias, számítgató.

Te meg vésd a fejedbe, hogy soha senkit nem fogsz tudni eltántorítani a döntésétől, itt beleértem a gyerekeidet is!

Ha látni fogod, hogy a gyereked a szakadék felé táncol, semmit nem fogsz tudni tenni! Hiaba fogod a lábát, húzod vissza!

De a húgod nem kell megmenteni semmitől, tudja mit csinál

aug. 28. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!