Ha folyamatosan azzal zargatnak a rokonok/ismerősök, hogy mikor lesz már esküvő, de még nem tervezzük, mit lehet válaszolni ami frappáns?
Ugyanazt amit arra, amikor a "mikor lesz már gyerek?" kérdésre.
- Én sem kérdezem, hogy mikor tervez meghalni anyád.
Mindkettő az élet része, mindkettő magánügy. Rohadtul nem turkálunk egymás kapcsolatában, méhében és koporsójában. Ez egyszerűen suttyóság, suttyóságra pedig suttyóság a válasz.
Nyilván nem tudok a részletekről, de szerintem nem kell senkinek bunkó módon nekiesni azért, mert mondjuk évente 2x egy-egy találkozó alkalmával rákérdez. Szépen megmondod minden alkalommal, hogy még nem tervezitek és kész. Nincs sértődés és le van tudva fél perc alatt az egész.
Ha nem erről van szó, hanem mondjuk hetente ezzel zargat, az már más tészta, bár ebben az esetben nem lennék benne biztos, hogy az illető szellemileg ép.
Gondolom szeretnék tudni, hogy hogyan tervezzék a saját nyarukat, hogy ne legyen ütközés az esküvővel?
Max annyit válaszolnék nekik ilyen esetben, hogy "jövő nyáron", vagy "pár éven belül".
Én mikor meguntam azt mondtam a nagyanyámnak hogy majd akkor ha ad rá 5 millió Ft-ot :D
Többet nem kérdezgette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!