Rockpince működik még mint webáruház? Nekem több mint 2 hónap alatt nem küldték ki a megrendelést és sem hívásra, sem üzenetre nem válaszolnak. Ügyfélszolgálat folyamatosan kikapcsolva. Emellett ez egy nagy összegű előre kifizetett megrendelés.
Sajnos a webshoppal nincs tapasztalatom, az eredeti győri üzletben nagyon korrektek, a pestiben az eladók nem mindig hozzáértők, ott volt rossz tapasztalat is, de áru tekintetében még nem hallottam ilyet, amit írsz.
Úgy tudom, a pesti üzletben van személyes panaszkezelés is, bár gondolom, ha lenne lehetőséged bejönni, akkor eleve nem neten rendelsz... :D
Esetleg ezzel lehet megpróbálkozni, ha teljesen eltűntek:
Mailben milyen visszaigazolásokat kaptál? El sem indult a rendelésed, vagy futárszolgálatig eljuthatott? Mert import terméknél megesik, hogy csúszik, de mindenről kellett volna üzenetet kapnod. Furcsa, hogy ennyire elérhetetlenek.
Sztem nagyon ne próbálkozz rockpincével...
Én onnan rendeltem Green Day pólót nem küldte el a bankártyámról pedig lehúzott kb 4000 Ft.-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!