Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha folyamatosan azzal zargatna...

Ha folyamatosan azzal zargatnak a rokonok/ismerősök, hogy mikor lesz már esküvő, de még nem tervezzük, mit lehet válaszolni ami frappáns?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 12:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%
Helyzettől függ, de minden helyzetben, minden kellemetlen kérdésre beválik az, ha ilyenkor csak komoran ránézek az illetőre, aztán úgy teszek, mintha nem hallottam volna meg. Egy idő után neki kínos.
2024. jún. 13. 15:04
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha bele szállsz anyagilag akkor hamar. Mennyit tudsz adni?
2024. jún. 13. 15:13
 13/29 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy csak szeretnének elmenni egy jó kis esküvőre :)
2024. jún. 13. 15:21
 14/29 anonim ***** válasza:
56%

Miért kellene frappáns választ adni? Majd.

És egy tanács: fogadd el, hogy a pasi nem akar még elvenni, akkor majd nem akadsz ki a kérdésen.

2024. jún. 13. 15:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én az mondtam az ilyen kérdésekre, hogy augusztusban lesz az esküvő csak még nem tudjuk melyik évben.
2024. jún. 13. 15:35
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Határt húzni szeretnél?

Vagy mi a cél?

Miért zavar, hogy kérdezik?

Lehet, hogy igaza van az egyik válaszolónak, hogy azért kérdezgetik, mert valójában neked tervben lenne, csak még nem kért meg a párod? Ha ez kiül rád, akkor úgyis kérdezgetni fogják. Akkor viszont lehetsz őszinte.

2024. jún. 13. 15:35
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Végül is visszakérdezhetsz, hogy "szeretnétek összedobni az árát?"
2024. jún. 13. 16:16
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

17-es és ebben semmi extra nincs, hiszen mióta világ a világ, az összes országban a család dobja össze a lagzi árát (jellemzően a nő családja), sose a házaspár.

Ez ilyen újkeletű kapitalista dolog, h a fiatal párt verik adósságba, h a bankok utána 20 évig elősködjenek rajtuk.

Tehát teljesen jogos a családtól kérni az esküvőre a pénzt, és ha nem adnak, ugyan milyen jogon várnak el lagzit?

Gondolom az ingyen zabálás jöhet, de fizetni érte, már smafu?

2024. jún. 13. 16:24
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
18, lehet, hogy ez így szokott lenni, de már az én esküvőmön 10 éve is csak egy minimális ruhára futotta és annyi vacsorára, amit a szüleim főztek meg a legszűkebb családnak (kb. 20 fő). A feleségem családja épphogy ki tudta fizetni a ruháját, a maradékot meg mi ketten fizettük és így is többszázezer forint volt a végösszeg, akárhogy próbáltunk spórolni. Még nászútra se mentünk el. Pár hete hallottam egy rádióműsorban, hogy most alaphangon 30e Ft/fővel kell számolni a vacsorát ital nélkül. Egy átlagos magyar család ezt nem engedheti meg magának több tucat vendégre vetítve.
2024. jún. 13. 16:36
 20/29 anonim ***** válasza:
46%

19 ezzel semmi gond nincs, egy átlagos magyar a luxus nyaralást vagy a BMW-t se engedheti meg magának.

Miért kéne mindenkinek esküvő?

Ez a nyugati tőkések, halivúdi agymosásának köszönhető, hogy minden csóró kislány hatalmas esküvőről álmodozik.

2024. jún. 13. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!