Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha folyamatosan azzal zargatna...

Ha folyamatosan azzal zargatnak a rokonok/ismerősök, hogy mikor lesz már esküvő, de még nem tervezzük, mit lehet válaszolni ami frappáns?

Figyelt kérdés

2024. jún. 13. 12:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

"Attól függ, hogy mennyivel tudsz beszállni."

Amúgy meg szerintem érthető, hogy a kérdezőt zavarja. Mármint, nálunk is, a rokonok úgy rátudnak szállni egy adott témára, és hiába válaszolsz nekik egyszer, kétszer a kérdésre, mindig újra és újra megkérdezik, és egyszerűen idegesítő hogy nem szállnak le a témáról és folyton újrakérdezik, akkor is, ha amúgy normálisan válaszoltál már rá. Az ember az elején még szépen, rendesen válaszol a kérdésre, de egy idő után felidegesíti az, hogy csak ez a téma. Szerintem az ha valaki megkérdez ilyet, az nem feltétlen baj vagy zavaró, de amikor újra és újra megkérdezik, az igen.

2024. jún. 13. 16:56
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

"közöd?semmi!"

Amíg ez a két szó nem megy, nem, hogy gyereket ne vállalj, ne is házasodj...

2024. jún. 13. 17:41
 23/29 anonim ***** válasza:
94%

"Miért kéne mindenkinek esküvő?"

Az esküvő nem kerül semmibe! Teljesen ingyen van.

2024. jún. 13. 17:49
 24/29 anonim ***** válasza:
92%
"Minek? Házasság nélkül is tudunk b@$zni" - egyszer válaszoltam ezt, egy életre megértették.
2024. jún. 13. 18:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy anyagi oka van, sőt szerintem akkor nem frappáns választ várna a kérdező.

Majd szólunk, egyszercsak, még mi sem tudjuk, ha még 10x megkérdezed is ugyanazt fogjuk válaszolni...

2024. jún. 13. 18:17
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
" Miért? Hogy utána azt kérdezgesd, mikor jön a gyerek? "
2024. jún. 13. 19:19
 27/29 anonim ***** válasza:
86%
Azt, hogy ha igy folytatod, te nem leszel ott!
2024. jún. 14. 05:31
 28/29 anonim ***** válasza:
79%
A 8-as válasz nagyon frappáns. :D De én már tavaly házasodtam, nem tom elsütni.
2024. jún. 14. 21:06
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmi közöd hozzá, majd szólunk, amikor aktuális lesz.

Ennyi.

Tőlünk is kérdezgetik, "majd lesz, még nem tudjuk. Egyéb téma? Nincs, oké, akkor jó volt beszélgetni".

Semmi baj, hogy megkérdezik, de amikor háromnaponta, akkor az fárasztó.

2024. jún. 29. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!