Mit válaszolnátok egy olyan ismeősnek, aki folyamatosan megkérdőjelezi a boldogságotokat, és mindent ami jó az életetekben?
Én teljes mértékig empata vagyok, konfliktuskerülő és soha nem bántok meg senkit.
De ha egy senki, aki az exem ismerőse mérgező üzeneteket küldene, akkor bizony felvállalnám, hogy megbántom. Letiltanám, hogy ne tudjon üzeneteket küldeni.
Vagy légy vele egyenes. Kérd meg, hogy ne tegyen megjegyzéseket, mert ez bántó és tolakodó. Ezt indulatok nélkül is lehet közölni vele. Ha ezután is folytatja, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Attól, hogy jelenleg a magánélete nincs rendben, még nincs joga így viselkedni. Ez nem más, mint rosszindulat.
Én simán mondanám figyu ha meg szólod a boldogságom irigy vagy
Tegyél te is a sajátodért önerőből csá
Sepregess a saját portádon mert ellepi a kutyagumi
*mert NEKI nem jöttek össze a dolgai.
Azért nem a saját életével foglalkozik, mert az túl siralmas; vagy annak találja.
Pl valakinek ilyenkor pl az jut az eszébe, amikor egy másik egyén másiknak az életében vájkál, kutakszik (új szó:D) , hogy az ő életében vajon minden rendben van-e, hogy a máséval foglalkozik.
Másik meg, hogy mindenki a saját házikója táján sepregessen:):) Azt tegye rendbe, és akkor talán nem érez majd kényszert, hogy megpróbálja bemagyarázni, hogy TE rontasz el valamit. Holott nemis, mert neked pl baromi jól megy; vagy pl megfelelően, te pl elégedett vagy az életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!