Az normális, hogy olyan borzasztó személyiségem van, hogy folyamatosan meg kell játszanom magam?
Olyan egy mindenbe belekötő-beleszóló, figyeleméhes idegesítő személyiségem van, hogy már én ki vagyok tőle. Simán belekötök másokba, de ha valaki egy rossz szót is szól rólam már megsértődök. Pedig esküszöm nem vagyok rosszindulatú, csak ilyen rohadt nagyszájú. Az utóbbi 2 évben elkezdtem elnyomni ezt, megjátszani magamat, azóta elviselnek az emberek és én is magamat. Ez úgy normális?:’D
16/L
huha ez honnan jott?
nem vagyok elkenyeztetett, nem vagyunk gazdagok, es vertek a szuleim ha szukseg volt ra. A szuleim nem tehetnek a szemelyisegemrol.
Ess p.csa sem vagyok, egyetlen baratom sem volt meg ugyanis a sztorihoz az is hozzatartozik hogy szep nem igazan vagyok.
"A szuleim nem tehetnek a szemelyisegemrol."
Csakis ők tehetnek róla az életed első 3 évében + a méhben töltött idő jelentős részében is. Attól, hogy nem emlékszel ezekre az időkre, mert nem volt eléggé fejlett hozzá az agyad, attól még tudat alatt azokat a kapott mintákat követed és így fejlődik ki a személyiséged.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elnyomod magad. Egyre több ilyen van.
Ilyen a tinikor, senki, semmi sem jó, még te magad sem vagy elég jó magadnak. A kiinduló pont mindegy, mert a nem vagyok jó a kor szimptómája. Ha te alamuszi, csendes,bológató lennél, mint kiinduló pont, te arra vágynál, amilyen, most vagy megmondó,kimondó , akármilyen áron.
Most a többiek elnyomtak, és te visszavonolót fújtál, hogy beilleszkedj, belesimulj a középszerű emberek, unalmas életébe, ahol mindenki a másik háta mögött beszél.
Az ember nagyon sok éves koráig konkrétan egy nyitott könyv, amibe azt írnak bele amit akarnak, és olyanná változik. Ezért hasonlít a gyerek a szülőjére, mert nem csak a génjeit örökli, hanem az egész nevelése gyermekkora óta is hasonlóvá teszi. Az én tesóm a szüleim pontos egysége, szinte full ugyanaz mint ők.
Kicsit nem árt tájékozódni a nagyvilágban, hogy megismerd önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!