Normális, ha a családom folyamatosan a súlyom miatt cikiz?
Nem értem, komolyan. 168 cm vagyok 74 kg. Tudom, nem vagyok vékony, 10 kg-ot szeretnék fogyni, de annyira rosszul esik, hogy apu folyton dundikának nevez, a tesóm husinak. Nőből vagyok, melyik nőnek esik jól, hogy más nőkre azy mondják a jelenlétemben, hogy szép, engem meg cikiznek...
A legrosszabb, hogy érzem, hogy nem birom ezt tovább idegileg. A fogyást tervezem, pròbálok kevesebbett enni, de kikészít a folyamatos beszòlogatás...
Szerintem kérdező inkább kövér mint húsos.
Engem is cikiztek a súlyom miatt, meguntam és elkezdtem lefogyni(nem jojó diétával meg koplalással meg egyéb hülyeségekkel)
Minden héten elmegyek pár tíz kilometer túrázni 10-20 kiló súllyal a hátamon. Havi 1 kg stabilan megy le kb egy éve folyamatosan
115-ről fogytam 103-ra egy év alatt, pedig ugyanannyit és ugyanazt eszek
20F
Első vagyok: 175 cm, 80 kg, de ez mind izom. 1 éve edzek.
Harmadik baromi nagy hülyeséget mondott. Ha a diétád nincs rendezve, egy grammot nem fogsz fogyni, max vizet izzadsz ki, amit vissza is töltesz, ha megszomjazol. Először is kevesebb kalóriát kell bevinned egy nap, mint amennyit elégetsz. Ebben rejlik a titok.
Az Ön Testtömegindexe:
26.2
Túlsúly
Normál 18,5 - 24,9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!