Más is van, aki úgy érzi hogy folyamatosan veri az élet, folyton csak rossz dolgok történnek körülötte? Ennek a dolognak mi lehet az oka?
Időnként, mint pl. most is ilyen időszakom van. De mindig azzal biztatom magam, hogy ezután egy jobb időszak következik majd.
Szerintem mindenkivel így van.
Igen,mindenegyes nap van valami rossz az életemben,életem során ritka volt az,hogy boldogan feküdtem volna le aludni.
De mindig azt remélem,hogy talán majd jobb lesz...
Az, hogy ezzel foglalkozol. Engedd el! Fogadjunk, ha belegondolsz, akkor kiderül, hogy jó dolgok is történnek veled, csak nincs akkora ívük, hogy elsőre feltűnjön.
Az elmúlt 9 alatt:
Nekem meghalt a gyerekem, kétszer elvetéltem, meghalt a sógorom, a másik sógim halálos betegséggel küzd 2 éve, de nagyon nem akar meggyógyulni, apukám depressziós, anyukám függő, és van még nagyon sok rossz, de annyi pozitív dolog is történik a világomban: lett két gyerekem, szeretem a férjem, vettünk családi házat, lett kutyánk, tök sablonos életet élünk, de úgy tűnik az sokkal jobb, mintha valami történne, nem? :)
Milyen konkrét dolgokkal ver? Ha felsorolnál pl. ötöt, tuti, hogy 10-ből 8 embernek ugyanazok megvannak...
"Az élet nem habos torta!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!