Mi történhet az emberrel ha folyamatosan kudarc éri?
Idővel feladhatja a próbálkozásokat.
Én 3 éve érettségiztem és nem találtam 3 év alatt olyan munkahelyet ahol nem 50-60 ezer ft a fizetésem, aztán ennyiért vagy szét hajtanak,majd bele halsz,se éjjeled se nappalod, vagy pedig meghalsz az unalomba.
Leraktam tavaly egy szakmát,de sajnos hiába megyek felvételizni munkahelyekre mindig a tapasztaltabbakat választják,persze.
Én már kezdem feladni,hogy valaha lesz normális hosszú távú munkahelyem,normális fizetéssel. Szakmámmal szeretnék elhelyezkedni,de az is bizonytalan számomra.Tényleg mindent megteszek, csak azért kérek szabadságot a mostani munkahelyemen,hogy menjek oktatómhoz,aki mindig szívesen lát ha gyakorolni akarok, elfáradok nagyon,szóval nekem a szabadnapok nem a pihenésről szólnak hanem egész napi gyakorlásról,melóról.
5 éve próbálok ismerkedni,ez sem jön össze, már a pár keresést feladtam,lehet egyedül szüzen halok meg,ez van.
Mindenhol a vissza utasítás,próbálok változtatni a hozzáállásomon,próbálok igényekből leadni,de már olyan szinten próbálok mindenhol megfelelni,hogy ez belül felemészt,nem bírom,hogy más legyek mint aki.
23/L
Megerősödni akkor lehet, ha van pozitív visszacsatolás is. Ha folyton csak kudarc ér, akkor az előbb utóbb tönkretesz, ha más nem, akkor belefásulsz az életbe.
"amit akar az ember azt el tudja érni kitartással ?"
Azért mondják, mert ha már a csúcson vagy, akkor onnan könnyű lefelé kiabálni. Ahhoz hogy oda jussanak, nekik is látni kellett hogy közeledik a cél, és megvoltak a pozitív élmények.
"Nincs az hogy én elérek valamit és Biztatnának érte. Nem. Még meg is kérdőjelezik, meg leirnak"
Hát ez a baj, pedig pont fordítva kellene.
Én alapból azt nem értem, hogy a gyereket szeretettel neveljük. Az állatokat is szeretettel, jutalmazással képezik. Az értelmi fogyatékosokat is folyamatosan dicsérik, jutalmazzák, és így fejlődnek. Ehhez képest az átlag embert lehúzzuk, becsméreljük, ordítunk vele a munkahelyen, nem jutalmazzuk, nem fizetjük meg, szarunk rá. Ha az ember azt látná hogy megbecsülik, jutalmazzák, megfizetik, akkor még a gyárba is örömmel menne dolgozni és nem gyomorgörccsel.
Igen,mindig nincs tapasztalat,kevés vagy,nem vagy szép,ilyen vagy olyan vagy.
Ordítanak,hogy csináld rendesen a munkát,mikor erődön felül próbálsz teljesíteni.
És ehhez a kevéske fizetés,ami ahhoz elég,hogy éhen ne haljál.
nincs semmi pozitív.
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!