Mit gondoltok az olyan emberekről, akik folyamatosan kipróbálnak valami extrém sportot?
Hát a bátorságtól függnek ezek az emberek de én amúgy nagyon bírom ezeket a merész embereket mert ők nagyon sok emberre bátorságot hoznak és nagyon példamutatók
Szóval nekem jó a benyomásom róluk
Adrenalin függő. Ami nem negatív jelzőként írom, hanem szereti ezeket az életélményeket, és mint kémiai tény adrenalinnal "drogozza" be magát. ;)
Szerintem klassz lehet. Nekem máshoz van bátorságom. De ez a lifestyle is kapatós.
Meggondolatlan!
Főleg,ha családja van.
Jobban szeretni a sportot, mint saját családját,amit bármikor "elveszìthet"
mert meghalhat...
Mármint jobban szeretni az adrenalint!
Adrenalin függők. Még mindig jobb mintha füvezne, drogozna.
Bár szerintem jó nagy adag bátorság és önzőség kell ehhez a hobbihoz.(Önzőség akkor ha már van családod, és nem érdekel, hogy meg is halhatsz)
Engem 42 évesen nőként beszéltek rá a bungee jumpingra, hogy kihagyhatatlan élmény. Én hülye leugrottam. Azóta sem volt olyan halálfélelmem mint akkor. Soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!