Akik folyamatosan csak fekete ruhágban járnak azok depressziósak? Már mint van egy barátom aki stílusosan öltözik, de mindig csak fekete ruhákat . És csak néha szinesem ruhákat, de abban is több a fekete.
Nem.
Én mondjuk szinte mindig feketében járok, depressziós is vagyok (súlyosan), de nem azert járok feketében, hanem mert az antidepresszánsok nagyon hizlalnak, tehát KÖVÉR vagyok.
Amint lefogyok, leteszem a feketét.
Szerintem igen.
Anyám is mindig sötét ruhákat hordott és gyerekként rám is azt adott. Azzal indokolta, hogy ez mindenhez illik és nem látszik rajta a piszok.
Egy másik ismerősöm is előnyben részesítette a sötét ruhákat, ő öngyilkos lett.
Persze biztos vannak, akik szerint slankit és azért, de az is egy fajta depi, hogy nem elégedett a testével.
Nem feltétlenül, van akiben még az él, hogy a fekete sikkesebb, majdnem mindenhova felvehető, mindenhez illik és slankít.
Sosem jártam full feketében, mert szeretem a színes ruhákat is, de az alapruhatáram mind fekete darab. Nekem a "majdnem mindenhova felvehető" miatt, mert a munkámban is muszáj fekete nadrágban lennem.
Nem, ez csak divat, nincs sok köze a kettőnek egymáshoz.
Nagyon sok depressziós embernek egyszerűen nincs is energiája arra, hogy foglalkozzon a külsejével, nem érdekli a divat. Én is színesben jártam, mikor depresszióval küzdöttem, aztán mikor kigyógyultam, akkor kezdtem el tudatosan öltözni, és mivel nekem a fekete tetszik legjobban, azt kezdtem hordani. Vékony is vagyok és életvidám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!