Milyen emberek ismeretesek itt a Gyakorin akik folyamatosan ugyanazt a kérdést teszik fel csak átfogalmazva és miből jöttetek rá, hogy ugyanaz az ember?
A család kategóriában egy nő, aki felett felnőttként is uralkodnak a szülei.
A felnőtt párkapcsolatokban egy nő, aki egy időben folyamatosan ilyen kérdéseket írt ki "mit jelent ha ezt írja a férfi" "egy férfi olyanokat ír nekem ....ez mit jelent?" és akkor leírt valami teljesen egyértelmű marhaságot. Mint kiderült valami gyökér volt akiről kérdezgetett.
Itt van a bombanős, akit szerintem nem kell részletezni :D
A leszbikusság kategóriában van egy jelenleg 53% körüli válaszoló, aki minden kérdéshez odaírja, hogy a kérdező biztos nem is lány, hanem egy "kanocska", aki arra élvezkedik, hogy leszbikusoknak tesz fel kérdéseket. Meg ha valaki megkérdezi, a leszbikusok használnak-e pl. segédeszközöket, vérig sértődve beírja a szokásos kanocskázás után, hogy az igazi leszbikusok nem használnak semmit, ami bármiben is hasonlít egy péniszre...
Nagyon utálja a férfiakat és a biszexuális nőket és kb. minden válaszában leírja, hogy ő, meg a normális leszbikusok nem nyúlnának biszex csajhoz, mert a férfiaktól csak erőszakosságot tanulják xd
Itt, az Emberek kategóriában a bombanős kérdező, akinek a rögeszméje, hogy a bombanők elnyomják a férfiakat és mind aranyásók. Egy időre eltűnt, aztán most megint írt ki kérdést.
Meg emlékszem a Családi kapcsolatokból egy kérdezőre, akit betegen is iskolába küldenek és mindig ezen rugózik. Bár lehet, hogy ez ugyanaz, akiről az első válaszoló írt.
Van itt egy illető,az emberek kategóriában aki folyton a Gyìk felhasználók szokásait kutatja.
Nagyon defektes lehet az élete
Uhh 2. vagyok, válaszírás közben elfelejtettem, hogy kérdezőkre voltál kíváncsi >.<
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/5
Nem gond, a válaszolók is jöhetnek :)
Tudsz példát mondani?
"Van itt egy illető,az emberek kategóriában aki folyton a Gyìk felhasználók szokásait kutatja.
Nagyon defektes lehet az élete
# 5/6 Időpont ma 16:00"
Zoltán Kvantumfizikus! Egy misszionárius, aki évek óta a mai napig igyekszik a spiritualitást ráerőltetni a kvantumfizikára, és arrogánsan lekezel mindenkit, aki ellentmond neki. A Tudományok és az Ezotéria rovatban is tolja, néha felvállalja a nevét, néha nem, de mindig csillaggal választja el a gondolatait, úgyhogy könnyen felismerhető.
Egy kimondatlan irányelv alapján már ciki, ha valaki válaszol a "kérdéseire", az ignorálás az általánosan elfogadott reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!